S'ENFONSA

Terelu es posa a plorar a 'Viva la vida' pels comentaris sobre la venda de casa seva a 'Sálvame'

La comunicadora va haver de sortir del plató després de veure el testimoni d'un suposat possible comprador

terelu

terelu

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Terelu Campos va viure aquest dissabte una de les seves tardes més complicades a 'Viva la vida'. La col·laboradora de l’espai que presenta Sandra Barneda a l’estiu es va ensorrar al veure els comentaris que han realitzat els seus excompanys de 'Sálvame' sobre el procés de venda de casa seva. Però la gota que va fer vessar el got va ser el testimoni que va oferir a l’espai diari de Telecinco un suposat possible comprador de la vivenda.

Després de veure el vídeo, Terelu es va quedar pràcticament sense paraules. "És que sortiria corrents de la impotència, quina barbaritat, em quedo morta", va dir amb la veu entretallada, abans d’esclafir a plorar i fondre’s en una abraçada amb la presentadora. "¿Puc sortir? És que no ho puc entendre", va dir Terelu, que va rebre el permís de Barneda per sortir del plató durant uns minuts i recompondre’s. 

Terelu: "Aquest home mai ha vist la meva casa"

Moments, després, Terelu va tornar i va demanar disculpes per la seva reacció. "Perdoneu-me, m’ha agafat com un tsunami. Estem parlant de persones amb qui he compartit la meva vida durant molts anys i m’he quedat bloquejada. L’últim que volia era aquesta situació", va explicar.

La comunicadora es va sentir dolguda perquè, segons va assenyalar, "hi ha coses que són innecessàries". "Crec que es pot jugar i que hi ha coses que no tenen importància, com si es veuen els pots de neteja a les fotos. Em sembla fins i tot graciós perquè cal posar humor a les coses. Però hi ha frases que no vull repetir i que no entenc", va comentar. 

Notícies relacionades

Quan Barneda li va preguntar que si creu que els comentaris al plató de 'Sálvame' han pogut perjudicar la venda de casa seva, Terelu es va mostrar taxativa: "¿Tu creus que aquestes coses no perjudiquen? Puc segurar que aquest home mai ha vist casa meva. Les persones que han vist casa meva saben que l’han vist com està, no l’he desmantellat". 

D’aquesta manera, Terelu va voler deixar clar que el presumpte comprador amb qui va contactar 'Sálvame' mai s’ha interessat per la seva vivenda. "Aquesta persona ha mentit i ha enganyat a un programa, a una cadena i a un públic [...] les dades que dona són falses", va mantenir Terelu a 'Viva la vida'. 

Temes:

Terelu Campos