INDIGNAT

Antonio Maestre esclata a Telecinco després de la seva polèmica amb Marcos de Quinto: "Feu vergonya"

El periodista i el diputat de Ciutadans van mantenir un enfrontament a Twitter aquest diumenge

maestre-granja

maestre-granja

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Durant la nit d’aquest diumenge, Antonio Maestre i Marcos de Quinto van protagonitzar un tens encreuament de missatges a Twitter. "No sé si 22 anys en una còmoda presó espanyola, amb tota la seguretat jurídica de la nostra democràcia, equival a 532 dies d’infern, de ‘corredor de la mort’, esperant cada dia el tret al clatell, sense informació i sense companys de cel·la", va escriure el diputat de Ciutadans amb referència als homenatges a membres d’ETA tot just sortits de la presó. 

Després d’aquest missatge, el periodista li va llançar una pregunta: "¿Què demanes llavors? ¿30, 40 o 50 anys? ¿Cadena perpètua? ¿Pena de mort?". "¿Què tal 532 “dies” en un zulo sense garanties del que et pugui passar?", va respondre De Quinto provocant la indignació de Maestre. "Faci’s el favor i esborri el missatge en què demana tortures per a presos. Que és molt tard i potser no ho ha vist gaire gent". 

Antonio Maestre esclata en 'El programa del verano'

Una picabaralla que ha arribat aquest matí fins a 'El programa del verano', en què Maestre ha explicat la seva actitud: "Ell considera que 22 anys és poca pena, em sembla bé. Com que és diputat i té capacitat legislativa, li pregunto què proposa. Segons diu allà, proposa 532 dies en un zulo". "El mateix que va patir Ortega Lara", han assenyalat Joaquín Prat i diverses de les col·laboradores del programa. 

Notícies relacionades

"El que proposa és que es faci amb aquest etarra el mateix que va fer amb Ortega Lara, i aquest senyor és diputat", ha criticat Maestre abans que Pilar García de la Granja deixés caure que al col·laborador li sembla "poc el que li va passar a Ortega Lara". Una dura afirmació que ha indignat l’al·ludit, que ha esclatat contra la seva companya: "¡El que no admetré és que feu vergonya! ¡No tolero ni la mínima broma!"

 "¡No he dit res del que em sembla! ¡Em sembla una aberració, aquest terrorista és un criminal i ha de complir una pena! Ni una broma amb això", ha replicat un Maestre molt ofès per les paraules que acabava de sentir: "¡Feu vergonya! Utilitzeu el terrorisme com una arma!". Finalment, De la Granja ha accedit a demanar disculpes davant de la petició del comunicador. 

Temes:

Telecinco