ACTITUDS DIFERENTS

Topada entre Miguel Ángel Revilla i Paco Marhuenda a 'laSexta Noche' per Pedro Sánchez

El president de Cantàbria i el col·laborador van mantenir un petit desacord per la investidura fallida

marhuenda-y-revilla

marhuenda-y-revilla

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

'LaSexta noche’ va analitzar aquest dissabte la investidura fallida de Pedro Sánchez, i per això va comptar amb la intervenció en directe de Miguel Ángel Revilla. El president de Cantàbria va participar en el programa d’Iñaki López  per oferir la seva visió sobre el que ha passat al Congrés dels Diputats aquesta setmana, afirmant que el candidat socialista "hauria desitjat ser president, però no a qualsevol preu".

"Ara s’ha de dir que Pedro és un desastre, que no ha volgut negociar", va criticar Revilla en l’espai nocturn de La Sexta, on va mantenir una petita topada amb Paco Marhuenda. "Si estan tots contra Pedro Sánchez, per alguna cosa serà", va expressar en diverses ocasions el col·laborador, que va afegir amb ironia: "Només Pedro Sánchez i Miguel Ángel Revilla tenen raó, és que de veritat...".

Notícies relacionades

Una afirmació davant de la qual el president càntabre no es va quedar callat. "No vull més debat, dono la meva opinió i soc respectuós amb la seva, però m’hauria agradat veure Paco Marhuenda avui amb Pedro Sánchez president amb els vots d’Esquerra, de Bildu, dels separatistes i dels populistes. ¡M’hauria agradat veure'l!", va deixar anar Revilla abans de concloure: "¡Sembla que és de Podem!".

Durant la seva entrevista amb Iñaki López, el televisiu polític no va dubtar a defensar l’actitud de Pedro Sánchez en les negociacions amb Podem. A més, va reconèixer que ha xerrat amb ell durant els últimes dies però va preferir no revelar el contingut d’aquestes converses. "Estava disgustat, perquè més enllà del que es pugui opinar en aquesta tertúlia... l’oferta final del PSOE en el cas de Podem, jo l’hauria acceptat amb els ulls tancats", va assenyalar.