TORNADES MOLT ESPERADES

Totes les sèries que arriben a Netflix a l'agost

La tercera temporada de 'Glow' i la quarta de 'Las chicas del cable' arriben a la plataforma

netflix-agosto

netflix-agosto

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Netflix combat la calor de l’estiu amb la incorporació de noves sèries al seu catàleg. El mes d’agost estarà marcat principalment per algunes tornades molt esperades, com és el cas de ‘Glow’. La sèrie protagonitzada per Alison Brie i Betty Gilpin, entre d’altres, torna a la plataforma el pròxim divendres 9 d’agost amb la seva tercera temporada. 

Aquell mateix dia també estaran de tornada ‘Las chicas del cable’. La quarta temporada de la sèrie de Bambú Producciones mostrarà els nous reptes a què s’hauran d’enfrontar els personatges interpretats per Blanca Suárez, Maggie Civantos, Ana Fernández, Nadia de Santiago i Ana Polvorosa.

El 16 d’agost serà el torn de la segona temporada ‘Mindhunter’, tal com va avançar David Fincher, creador i un dels productors executius de la sèrie, fa unes setmanes. A finals de mes, el 29 d’agost, Netflix llançarà la preqüela de ‘Cristal oscuro’, una nova aventura ambientada en anys anteriors als fets de la pel·lícula. 

La tercera temporada de‘Queridos blancos’ (2 d’agost), la segona de ‘Derry girls’ (2 d’agost), la tercera de ‘Madres trabajadoras’ (29 d’agost) o l’estrena de ‘13 commandments’ (30 d’agost) són altres de les novetats. 

‘Glow’ - Temporada 3 - 9 d’agost

En la tercera temporada de ‘Glow’, la passió de Ruth comença a quedar en un segon pla per la seva complicada vida personal. Per la seva part, Debbie continua fent avenços en la seva recerca d’un productor, però la distància entre ella i el seu fill continua consumint-la. 

Els membres del repartiment hauran de lluitar per les seves pròpies identitats, tant dins com fora del ring. Ara caps de cartell en el Fan-Tan Casino, les protagonistes no tardaran a adonar-se que la ciutat del pecat és més bruta que brillant.

‘Las chicas del cable’ - Temporada 4 - 9 d’agost

La quarta temporada de ‘Las chicas del cable’ comença el setembre de 1931, un any després de l’explosió a la Companyia. Un període històric marcat pel final de la monarquia i un nou règim polític: la República. Al carrer, la lluita per la igualtat, els drets i les llibertats de la dona és un fet.

L’accés a la formació, a càrrecs públics i el dret al vot marcaran un abans i un després. Les noies seran capdavanteres d’aquests nous èxits, però nous obstacles sorgiran al seu camí cap a la llibertat.   

‘Mindhunter’ - Temporada 2 - 16 d’agost

‘Mindhunter’ torna a Netflix amb la seva segona temporada. La primera tanda d’episodis, adaptació del llibre ‘Mind Hunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit’, segueix dos agents de l’FBI que revolucionen les tècniques d’investigació per trobar les respostes a com atrapar assassins en sèrie i ments psicòpates

‘Cristal oscuro’ - Temporada 1 - 29 d’agost

L’era de la resistència torna al món de Thra amb una nova aventura. Quan tres Gelfling descobreixen l’horrorós secret darrere del poder dels Skeksis, emprenen un viatge èpic per encendre els focs de la rebel·lió i salvar el seu món.

Basat en ‘El Cristal Oscuro’, la innovadora pel·lícula que Jim Henson va estrenar el 1982, ‘La era de la resistencia’ explicauna nova aventura ambientada en anys anteriors als fets de la pel·lícula i es va realitzar utilitzant marionetes clàssiques amb efectes visuals d’avantguarda.

1 d’agost

‘The Chef’s Line’ - Temporada 1 

‘Miraculous: Tals of Ladybug & Cat Noir’ - Temporada 2

2 d’agost

‘Derry Girls’ - Temporada 2

‘Queridos blancos’ - Temporada 3

16 d’agost

‘La víctima número 8’ - Temporada 1

‘Cannon Busters’ - Temporada 1

‘45 revoluciones’ - Temporada 1

23 d’agost

‘Hero Mask’ - Temporada 2 

29 d’agost

‘Madres trabajadoras’ - Temporada 3

30 d’agost

‘13 Commandments’ - Temporada 1

‘The A list’ - Temporada 1 

Notícies relacionades

‘Vis a vis’ - Temporada 3

‘Hotel Transilvania’ - Temporada 1 

Temes:

Netflix