A LES 22.10

Antena 3 emet 'El mito de Bourne' amb Matt Damon, Joan Allen i Franka Potente

elmito de bourne2

elmito de bourne2

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Antena 3 aposta per una nova nit de cine aquest divendres a les 22.10. En aquesta ocasió, la pel·lícula triada és ‘El mito de Bourne’, protagonitzada per Matt Damon, Joan Allen, Franka Potente i Brian Cox, entre d’altres.

Notícies relacionades

Jason Bourne pensava que havia deixat enrere el seu passat dos anys abans. Durant aquell temps, turmentat per certs malsons i per un passat que no aconsegueix recordar, Bourne i Marie es traslladen d’una ciutat a l’altra, vivint de manera anònima i clandestina. Miren de fugir d’una amenaça confusa i desconeguda que creuen percebre en la mirada de qualsevol estrany, en cada trucada "equivocada".

Quan un agent apareix per la tranquil·la vila on s’allotgen, la parella fuig precipitadament: quan el seu passat apunta per la porta, és l’única opció que li queda. Però el joc del gat i la rata ha tornat a començar, obligant a entrar en acció Bourne per enfrontar-se a un grup d’implacables assassins professionals. Fa dos anys Bourne va abandonar aquest ambient letal i anònim en el qual tot intent d’entrar en contacte amb els que mouen els fils es castiga severament. Però són ells els que han vingut a trucar a la seva porta, i Bourne complirà les regles: l’haurien d’haver deixat en pau...

Temes:

Antena 3