A LES 22:40

Irma Soriano, segona amfitriona de la 'gourmet edition' de 'Ven a cenar conmigo' a Telecinco

irma

irma

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Arriba el torn d’Irma Soriano com a amfitriona a ‘Ven a cenar conmigo. Gourmet Edition’.En aquesta entrega, que Telecinco emetrà aquest dimarts 23 de juliol a les 22. 40 hores, la periodista es ficarà de ple en el concurs i aconseguirà que les seves convidades se sentin com a casa.

Notícies relacionades

L’Irma assegura que li agrada la cuina i, per això, s’ha pres el temps necessari per preparar un bon menú al més pur estil andalús amb què sorprendre les seves rivals. El seu sopar estarà compost per ‘Jaén en mi’,un entrant de pipirrana andalusa; com a plat principal, ‘Pollastre a l'estil Soriano’, un plat elaborat amb pollastre, ceba, all, oli d’oliva i cervesa; i com a colofó, un arròs amb llet ‘De mil amors’. I tot i que l’Irma té bona mà als fogons, la presentació no serà el seu fort... 

En aquesta segona trobada, Belinda Washington, Loles León, Rosa Benito Irma Soriano estaran més relaxades i tindran moltes ganes de divertir-se. La nit de l’Irma acabarà sent tota una fantasia amb sorpreses per a les comensals. ¿Aconseguirà l’Irma una bona puntuació o li passarà factura la presentació dels seus plats?

Temes:

Cuatro