A 'SÁLVAME'

Belén Esteban parla de la seva trobada amb Rosalía: "Es va portar d'allò més bé"

La col·laboradora de 'Sálvame' va conèixer l'artista durant el Mad Cool Festival

belen-esteban

belen-esteban

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Rosalía s’ha convertit en l’artista espanyola amb més projecció internacional i aixeca passions allà per on passa. Una de les seves fans més grans és Belén Esteban, que dijous passat va sorprendre tots els seus seguidors al compartir una fotografia al costat de la intèrpret d’èxits com 'Malamante' o 'Con altura'.

La col·laboradora de 'Sálvame' va tenir l’oportunitat de conèixer Rosalía al Mad Cool, el multitudinari festival que des del 2016 se celebra cada any a Madrid i on va deixar sense paraules unes 50.000 persones amb el seu espectacle.

Notícies relacionades

Ahir a la tarda, Belén va revelar en 'Sálvame' com va ser la seva trobada amb la catalana, després que Carlota Corredera posés el tema sobre la taula llançant-li una pregunta: "¿Què, vens directament de la Rosalía? ¿Del MadCool?". "M’encanta, ¡meravellós! Em va encantar conèixer-la, es va portar d’allò més bé amb mi i amb la meva família", va assegurar la tertuliana amb un ampli somriure.

"Vaig conèixer tota la seva família. Amb 25 anys que té, em va semblar que és una tia que sap el que vol, s’envolta de la seva família i dels seus amics de tota la vida. M’encanta com actua, com canta i tot", va afegir Belén abans de concloure: "¡Visca Rosalía!".