DECLARACIONS

Josema Yuste parla 'Sálvame' sobre l'ingrés de Millán Salcedo: «Em va dir que havia sigut un ensurt»

El programa de Telecinco va contactar amb el company de l'humorista en el duo còmic Martes y Trece

josema-yuste

josema-yuste

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Durant la tarda d’aquest dimecres saltava la notícia del’ingrés hospitalari de Millán Salcedo, exintegrant de Martes y Trece, a causa d’un atac d’epilèpsia. ‘Sálvame naranja’, que va connectar en diverses ocasions amb un reporter desplaçat fins a l’Hospital Quironsalud Sagrado Corazón de Sevilla per conèixer l’última hora, es va posar en contacte a més amb Josema Yuste per parlar amb ell sobre el que havia passat.

L’excompany de Millán en el mític duo còmic va comentar a través d’una conversa telefònica que es va assabentar de l’ingrés “per un amic en comú”. D’altra banda, va assegurar que no ha pogut parlar amb ell per telèfon: “He parlat amb ell per missatge. No sé exactament què li passa, ho dic amb ota sinceritat. Estic preocupat. M’ha contestat que està millor, que ha sigut un ensurt”.

Josema Yuste: “Ni ell sabia què li havia passat”

Notícies relacionades

Yuste va assenyalar a ‘Sálvame’ que dimarts li va enviar un tercer missatge i que encara no ha rebut resposta: “Em va contestar els dos primers, i això és el que sé. Jo crec que ni ell sabia gaire bé el que li havia passat, perquè si no m’ho hagués dit”. “No sé el que té, si és poc, molt o regular, no ho sé. Em preocupava perquè estava bastant grassonet”, va afegir.

L’humorista, visiblement afectat pel revés que ha patit el seu amic, va remarcar que “sempre ha sigut una persona molt sana, mai l’han operat ni ha tingut res greu”. “Espero que es recuperi aviat i li desitjo el millor”, va finalitzar Yuste en la trucada realitzada per un membre de l’equip de redacció del programa.

Temes:

Sálvame