AMB UNA ABRAÇADA

'Supervivientes': Mónica Hoyos i Isabel Pantoja es reconcilien després d'un intens cara a cara

Les dues concursants van començar amb un encreuament de retrets però van acabar fonent-se en una abraçada durant l'emissió de 'Tierra de nadie'

monica-isabel-pantoja

monica-isabel-pantoja

2
Es llegeix en minuts
Sergio L. Merillas

L’organització de 'Supervivientes: tierra de nadie'va proposar aquest dimarts als concursants un nou joc anomenat Tendiendo Puentes. Per parelles, van tenir l’oportunitat de dir-se a la cara tot el que pensaven de l’altre per solucionar les seves diferències i encarar la recta final del ‘reality show’ amb el millor ambient possible. En el cas d’Isabel Pantoja  Mónica Hoyos, totes dues van començar amb retrets però van acabar reconciliant-se. 

"Vull saber per què des del principi del concurs has volgut fer-me fora, perquè jo t’he recolzat tot el que he pogut i més. Potser no soc tot el que tu vols que sigui, però he intentant recolzar-te en els jocs, quan discuties amb el Carlos o el Colate... m’he sentit dolguda quan no em vas dir que m’havies nominat. Em vaig sentir trista, dolguda i decebuda", va començar dient-li la Mónica, molt emocionada, a la cançonetista.

Després d’escoltar les seves paraules, la Isabel va assegurar que no tenia res a retreure-li a la seva companya i que la va nominar perquè no tenia cap altra opció. "És cert que he tingut crisis i només has estat en una, en les altres no. Sempre t’he vist molt fort, formidable en tot, i t’he vist guanyadora. Que ho siguis o no, depèn del públic. M’ha dolgut sentir-te dir que soc una pocavergonya", va assegurar taxativa la cantant.

Notícies relacionades

En un to calmat i conciliador, les dues concursants van acostar actituds però la Mónica va assegurar que la Isabel "no és la millor supervivent". "Pot ser que no sigui la millor supervivent per fer les proves. Sàpigues que he complert 62 anys, tant de bo tu estiguis així a la meva edat. ¿Que no soc la millor supervivent? Soc aquí amb tu, m’han salvat igual que a tu, i això és l’audiència, maca", va replicar Pantoja.

Finalment, totes dues van reconèixer que s’han sentit dolgudes per algunes de les coses que s’han dit durant les seves discussions, però van decidir girar full i deixar les seves diferències en el passat. "Et desitjo el més bonic del món, des del primer moment. Ens hem hagut de nominar, tu em vas nominar i mai em vaig enfadar", li va dir la Isabel a la Mónica, que va finalitzar el cara a cara fonent-se en una abraçada amb l’artista.