NOUS CAPÍTOLS

La tornada de 'Paquita Salas': Netflix estrena aquest divendres la tercera temporada

La sèrie creada per Javier Calvo i Javier Ambrossi ha estrenat aquest divendres els seus nous episodis a la plataforma

paquita-salas

paquita-salas

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La representant més famosa de la televisió torna a la petita pantalla. Netflix ha estrenat aquest divendres 28 de juny, a nivell mundial, la tercera temporada de 'Paquita Salas', amb la qual espera repetir l’èxit de crítica que ha aconseguit durant les seves dues parts anteriors. Sis nous episodis en els quals el personatge interpretat per Brays Efe recuperarà el seu treball amb una agència totalment renovada: Nuevo PS.

Amb aquest nou projecte, Paquita està disposada a aconseguir el buit que li correspon en la indústria portant les carreres de Belinda Washington i Lidia San José. Per a això intentarà recuperar l’ajuda de Magüi (Belén Cuesta), que no obstant, ha trobat una nova feina a B-Fashion, el showroom capitanejat per la implacable i temuda Bárbara Valiente (Terelu Campos).

El personatge interpretat per la presentadora i col·laboradora, del qual ja vam veure un avanç al final de la segona temporada, serà una de les noves incorporacions a les trames de la comèdia creada pels Javis, que tornarà a estar atapeïda de cameos. Irene Escolar, Manu Guix, Úrsula Corberó, Lydia Bosch, Miki Núñez i Famous, entre d’altres, també apareixeran de forma puntual en els nous capítols.

Notícies relacionades

Macarena García, Belén Cuesta, Yolanda Ramos, Macarena García i Anna Castillo tornaran a repetir els seus papers a 'Paquita Salas', que s’enfrontarà en aquesta tercera temporada al món dels influencers i del curtmetratge. "Jo no els dic haters, ¡jo els dic fills de puta!", exclama la representant al final del tràiler de la seva nova tanda d’episodis a Netflix.

La música, a càrrec d’Isabel Pantoja

El mes de maig passat, Netflix va revelar que Isabel Pantoja seria l’encarregada de posar veu a la música de capçalera de 'Paquita Salas'. La tonadillera, que actualment concursa a ‘Supervivientes 2019’, agafa el relleu dels altres dos artistes que han prestat les seves veus al tema d’obertura: Alberto Jiménez, vocalista del grup Miss Caffeina, i Rosalía.

Temes:

Paquita Salas