JA EN MARXA

Rosario i Lolita seran productores executives del nou biopic de Lola Flores

Les filles de la Faraona treballen amb The Mediapro Studio en una sèrie sobre la vida de l'artista

20190619 442074 lolafloresseriee 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

The Mediapro Studio ha anunciat aquest dimecres que ja està treballant, juntament ambNon Stop en el biopic de Lola Flores amb la participació de la mateixa família de l’artista. Lolita i Rosario Flores han decidit explicar la història de la Faraona en una sèrie en la qual exerciran, amb Mariola Orellana, de productores executives.

La ficció, que constarà de dues temporades, narrarà la vida de Lola Flores des dels seus inicis, quan els seus pares lluitaven per tirar endavant la família a Jerez, fins al final dels seus dies. També reflectirà el buit que la seva mort va deixar en la vida artística espanyola i en el mateix clan Flores, que va haver de sumar la pèrdua d’Antonio Flores al cap de pocs dies de la seva mort.

Notícies relacionades

A més, la sèrie revelarà aspectes fins ara inèdits de la vida de Flores que fins i tot els seus propis admiradors desconeixen. El setembre del 2009, Antena 3 va emetre una ‘tv movie’ de dos capítols que repassaven la vida de 'La faraona'. El primer va assolir una audiència del 17,1% i 2,9 milions d’espectadors, mentre que el segon va escalar fins a un 20% amb prop de 3,2 milions.

En un comunicat, The Mediapro Studio destaca que l’extraordinari talent de l’artista, una de les més estimades i admirades, converteixen la seva vida "en un dels relats més apassionants mai explicat fins avui en una sèrie de televisió".