PER LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

María Galiana critica a Vox des de La Sexta: "Són casta pura i dura"

L'actriu que dona vida a l'Herminia a 'Cuéntame cómo pasó' va parlar de política durant la seva entrevista en 'La sexta noche'

maria-galiana

maria-galiana

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

María Galiana ha concedit una entrevista a Iñaki López en la qual ha parlat sense pèls a la llengua sobre la situació política després de les últimes eleccions. Dissabte passat a 'La sexta noche’,l’actriu que interpreta l’Herminia en 'Cuéntame cómo pasó' va veure un vídeo que recollia les polèmiques declaracions dels dirigents de Vox sobre la violència de gènere, cosa que va donar peu que opinés sobre la formació d’ultradreta.

"¿Recordes quan el noi aquest de Podem, Pablo Iglesias, va començar a parlar de la casta? Aquests sí que són casta, els homes que pensen d’aquesta manera. Això és casta pura i dura", va afirmar Galiana amb contundència fent referència als integrants de Vox. "Difícilment podem lluitar contra aquesta part de la societat que continua pensant així, que gràcies a déu no crec que siguin gaires", va afegir.

Notícies relacionades

Respecte al tema del feminisme, la veterana actriu va reconèixer que la preocupa la quantitat de dones "que continuen dient 'soc la teva esclava' i que els agrada ser dominades". "Em preocupa molt aquest tipus de dona, que digui el que digui la seva parella, masculina o femenina, estan disposades a fer el que sigui. Això és terrible", va afirmar Galiana.

Galiana: "El congrés sembla una comunitat de veïns"

Més enllà de Vox, María Galiana també va arremetre en termes més generals contra el panorama polític actual. "Els discursos són catastròfics, no defensen una actitud, una argumentació, una línia de pensament", va assegurar la convidada d’Iñaki López abans d’afegir: "Veig el Congrés dels Diputats i em sembla una de comunitat de veïns, no em sembla un lloc d’altura intel·lectual o cultural".

Temes:

La Sexta