VISITA SORPRESA

Isabel Pantoja es posa a plorar al retrobar-se amb la seva filla a 'Supervivientes'

La concursant, que aquesta setmana ha patit un atac d'ansietat, pel qual ha estat a punt d'abandonar, es va emocionar al veure la seva «nena de l'ànima» a Hondures

pantoja

pantoja

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Nit d’emocions molt intenses a ‘Supervivientes’. Després de la unificació dels grups, Oto Vans va ser l’expulsat definitiu en una gala que va tornar a tenir Isabel Pantoja com a absoluta protagonista. En aquesta ocasió, la cançonetista va donar una explicació a l’atac d’ansietat pel que ha estat a punt d’abandonar el concurs que, segons ella mateixa va relatar, li porta records del seu passat a la presó: “Em recorda al lloc on no vaig triar estar”.

En una íntima conversa amb Jorge Javier Vázquez, Pantoja es va posar a plorar sense esperar-se el gran regal que el programa li havia preparat: la visita de la seva filla Isa. L’exsupervivent va viatjar fins a Hondures, al costat de la mared’Omar Montes, per donar-li una sorpresa a la concursant més mediàtica de l’edició. I, com era d’esperar, l’artista es va emocionar al veure la seva “nena de l’ànima”.

Notícies relacionades

La mateixa Pantoja va haver de descobrir la identitat de la seva visita, tapada amb una manta i amagada rere de la màscara d’un unicorn. La cantant va reaccionar amb un crit esquinçador al veure que la seva filla havia anat a veure-la i es van fondre en una emotiva abraçada. Mentrestant, Kiko Rivera contemplava l’escena des de plató i aplaudia, malgrat que la relació amb la seva germana passa un dels pitjors moments.

“La meva nena, la meva vida”, repetia un cop i un altre la Pantoja, que també es va retrobar amb el seu company de concurs, Omar, i amb la mare d’ell. Tal com Jorge Javier explicava ahir a la nit, les dues visitants han pogut passar aquesta nit al costat de les seves famílies, imatges que es podran veure el pròxim diumenge a ‘Supervivientes: Conexión Honduras’.