INVITACIÓ ¿ACCEPTADA?

Pantomima Full, sobre la seva participació a 'Got talent': "Al principi vam dir: mira 'Got Talent', fuck you. Però que sí, que hi anem"

Els humoristes van tornar a parlar de la seva invitació per participar en el format de Mediaset, aquesta vegada al plató de 'La Resistencia'

pantomimagt

pantomimagt

1
Es llegeix en minuts
Adrià Gallego

Telecinco està desitjant fitxar tots els talents de ‘La Resistencia’.I és que Pantomima Full, en la seva última col·laboració en el ‘late night’ de Broncano, van tornar a treure a la llumla invitació que van rebre per participar a ‘Got talent’.El més sorprenent és que no eren els únics al plató que havien rebut aquesta invitació.

Mentre els còmics comentaven entre rialles que els havien “convidat a agradar Pau Padilla”, el músic del programa, Grison, va confirmar que ell també havia sigut temptat per ser concursant de la nova temporada del ‘talent show’. En aquest moment, Broncano va saltar: "¿Però què fa 'Got talent' pescant amb xarxa d’arrossegament la gent del programa?”.

Notícies relacionades

Pantomima Full va continuar utilitzant el seu cas per riure’s d’ells mateixos: "Crèiem que ens estava anant bé, però gairebé que anirem a explicar-li acudits a Risto. Aquest és el nivell”, va comentar irònicament Alberto Casado.

"Al principi, quan vam veure el ‘mail’ és veritat que una mica xulos vam dir: mira, ‘Got talent’, fuck you. Però al redactor, que no li hem contestat però segur que si ens està veient que sàpiga que sí, que anem a 'Got talent’”, van acabar assegurant els humoristes. Ara s’haurà de veure si tot queda en una simple anècdota o de veritat l’aclamat duo còmic acaba actuant davant de Risto i companyia en la cinquena edició del format de Telecinco.