ENTREVISTA AMB BERTÍN

Juan José Padilla, sobre la seva pitjor agafada: «Em vaig mirar al mirall i hi vaig veure un monstre»

El torero ha xerrat amb Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya'

juan-jose-padilla

juan-jose-padilla

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Juan José Padilla va ser ahir a la nit el protagonista de ‘Mi casa es la tuya’Bertín Osborne va visitar la casa del torero i va xerrar amb ell sobre l’agafada que va estar a punt d’acabar amb la seva vida el 7 d’octubre de 2011 a la plaça de toros de Saragossa: “Des que em vaig aixecar sabia que era greu. Quan em vaig intentar posar dempeus, vaig haver de recollir l’ull i la cara, perquè se’m van despenjar. Vaig saber que perdia la visió”.

“Vaig despertar sol, envoltat d’un munt d’aparells. El primer que vaig pensar va ser que déu m’havia donat una altra oportunitat”, va relatar entre rialles Padilla, que després va preguntar a la seva dona què havia passat amb el seu ull, que el va conservar fins a un any i mig després. Malgrat els intents dels doctors perquè recuperés la visió, el nervi òptic s’havia trencat i no van poder aconseguir-ho.

Notícies relacionades

Durant la seva conversa amb Bertín, el torero també va recordar la primera vegada que es va mirar a un mirall després de l’agafada. “Volia veure’m, no m’esperava trobar el monstre que vaig veure. Era un monstre amb un ull inflat, tot cosit, el cabell rapat... era un espectacle”, va revelar Padilla.

“La cara de la meva dona, dels meus fills, dels meus pares... això sí que va ser un procés en el qual no entenia que ells haguessin de patir la cornada, una professió que jo he triat. Això em va mantenir un mes i mig tancat en una habitació, sense voler veure ningú”, va reconèixer al programa de Telecinco.