A '¿TE LO VAS A COMER?'

Tensió entre Alberto Chicote i el delegat del Govern de la Xunta: «¿Et surt somriure veient això?»

El presentador de La Sexta va denunciar els menús d'alguns centres d'Educació Especial

chicote-audiencias

chicote-audiencias

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Alberto Chicote va tornar ahir a la nit a La Sexta per posar-se al capdavant de la segona temporada de ‘¿Te lo vas a comer?’.El xef, amb l’ajuda de les denúncies dels pares, va investigar el menjar que es cuina en algunes escoles d’Educació Especial i va mantenir una trobada amb Ovidio Rodeiro, delegat del Govern de la Xunta a la Corunya, per demanar explicacions sobre la situació en què es troben els centres.

A l’arribar a la seva entrevista, Chicote no va amagar la seva indignació després que Rodeiro respongués amb un somriure a les queixes de les mares. “¿Et surt somriure veient això? Collons”, va reaccionar el rostre d’Atresmedia abans de sentenciar: “Són queixes que a un li posen els pèls de punta”.

Notícies relacionades

Durant una trobada marcada per la tensió, Rodeiro va mostrar uns documents que recollien una altra versió molt diferent. No obstant, el mateix Chicote va deixar clar que no “es corresponen amb la realitat” i que els nens no mengen el que haurien de menjar. “Això no és el que reben. ¿Quan ho comprovarem vostè i jo? ¿Demà?”,li va dir el xef al polític, que li va donar llargues i va preferir no acceptar la invitació.

Rodeiro va assegurar que els menús s’adapten a les diferents èpoques de l’any però es va emportar un altre tall de Chicote: “Ho sento molt, tampoc és així. És sempre el mateix”. De fet, els mateixos documents reflectien que amb prou feines hi havia diferència entre el menú d’estiu i el d’hivern: “Quina diferencia de menús... ¡Cony, que són el mateix, delegat! ¿No se n’ha adonat vostè?”.“No es cregui tot el que l’hi diuen, delegat, perquè li estan colant”, li va recomanar