A 'LATE MOTIV'

La teoria de Bob Pop sobre la riquesa: "Els hem fet milionaris per les nostres misèries"

El col·laborador d'Andreu Buenafuente va reflexionar sobre els rics arran d'un article sobre l'entrada de Marcos de Quinto al Congrés dels Diputats

bob

bob

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Bob Pop va fer reflexionar ahir a la nit l’audiència de ‘Late motiv’ al compartir la seva teoria sobre la riquesa. El col·laborador es va basar un article de Victoria Prego sobre Marcos de Quinto, exvicepresident executiu mundial de Coca-Cola que compta amb un patrimoni de 41 milions d’euros i que serà diputat de Ciutadans al Congrés. En les seves línies, la periodista considera que la presència d’una persona amb aquesta riquesa en una llista electoral és “una garantia que no es dedicarà a enriquir-se”.

“Com tothom sap, els rics no roben, els guapos no violen... És una llei matemàtica”,va ironitzar Bob Pop en el programa presentat per Andreu Buenafuente. “¿De veritat et creus que un senyor podrit de diners, que s’ha passat la vida dedicant-se a enriquir-se, entrarà al Congrés per tornar-li a la societat tot el que li ha donat?”, va afegir el col·laborador durant el seu discurs, en el qual va afirmar que De Quinto “hi anirà per guanyar més diners”.

Bob Pop va destacar que els milionaris no són els més capacitats per fer política perquè “no saben res de la realitat, si els diners serveixen per a alguna cosa és per evadir-se”.“En això consisteix ser ric. Com més diners tens, més lluny estàs de la gent”, va afegir abans de destacar que la gent adinerada “també té deutes”. “No només de diners, deuen favors. I no hi ha res més perillós per a la política que deure favors”,va remarcar.

Notícies relacionades

Durant el seu “discurs incendiari”, tal com ell mateix el va qualificar, Bob Pop va afirmar que els rics “s’han enriquit per culpa nostra”.“Tinc la teoria que hi ha rics perquè els pobres som uns ganduls”, va afegir abans de matisar les seves paraules: “No és veritat que siguem uns ganduls, però estem molt cansats, esgotats. El capitalisme actual és la tempesta perfecta. Ens han empès a la precarietat, a les hores extra sense cobrar-les, als horaris impossibles. Els hem fet milionaris per les nostres misèries i a sobre els ho hem d’agrair perquè és més còmode”.  

“¿Què fem? ¿Deixem de consumir? No podem. Els diners del nostre consum serveixen perquè els rics s’enriqueixin, i ells part de la seva fortuna la donen a fundacions benèfiques. Això també ve dels nostres diners, també fem el bé consumint”, va assenyalar abans d’acabar: “Pagar impostos justet, però caritat en fan una bona estona. Una cosa és el repartiment de la riquesa, que sona a comunisme, però una altra cosa és l’almoina, que és de gent de bé de tota la vida.”

Temes:

Late motiv