PEL DIA DE LA MARE

Chabelita canta en directe a Isabel Pantoja a 'Supervivientes': "Gràcies per tot el que m'has donat"

La tonadillera, igual com altres concursants, va rebre una sorpresa per part dels seus fills

pantojas

pantojas

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aquest diumenge, pel Dia de la Mare, algunes de les concursants de 'Supervivientes' van rebre una sèrie d’emotives sorpreses per part dels seus fills per ser més a prop d’ells en una data tan assenyalada. Un dels moments més esperats va ser el protagonitzat per Isabel Pantoja, que va rebre un missatge de Kiko Rivera i va tenir l’oportunitat de parlar en directe amb Chabelita.

Des de plató, Isa va començar a entonar una de les cançons més mítiques de la tonadillera, que es va posar les mans al cap i va esclatar a plorar quan va escoltar cantar la seva filla. "Quina vergonya", va reconèixer la noia mentre el públic l’aplaudia. "Felicitats perquè és el teu dia, saps que t’estimo molt. Estàs sent un supervivent al 100%, disfruta, pesca i passa’t-ho bé", li va recomanar Isa abans d’acomiadar-se: "De filla a mare, gràcies per tot el que m’has donat."

Notícies relacionades

Després va arribar el torn de Kiko Rivera, que li va fer arribar la seva felicitació a través d’un missatge d’àudio. "Mama, feliç dia. Estem molt orgullosos de tu, ets una supervivent com la copa d’un pi", va assegurar l’exconcursant de 'GH Dúo' mentre Isabel s’emocionava encara més a l’escoltar la veu del seu fill. 

"T’estimem, t’estimo i estic orgullós de tu", va afegir en el missatge abans que l’artista reconegués que no sabia què era el Dia de la Mare. "Aquí no sabem quin dia vivim", va assegurar la concursant, que també va aprofitar per felicitar la seva mare: "Tot i que no em sentis bé i, tot i que no estigui amb tu, ets aquí amb mi".