A NETFLIX

Isabel Pantoja prestarà la seva veu a la capçalera de la tercera temporada de 'Paquita Salas'

Netflix ha revelat aquest fitxatge durant la participació de la cantant en la nova edició de 'Supervivientes'

20190503 435358 isabelpantojanetflixe 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Isabel Pantoja ha tornat a la primera línia mediàtica amb magnificència com a concursant de 'Supervivientes', però aquest no és l’únic projecte televisiu que té entre mans. Més enllà de la seva relació contractual amb Mediaset, la tonadillera serà l’encarregada de posar veu a la capçalera de 'Paquita Salas' en els episodis de la seva tercera temporada, tal com ha revelat Netflix a les seves xarxes socials. 

Coincidint amb l’emissió de 'Supervivientes', i fent una picada d’ullet a una de les frases més populars de l’artista, el compte de Twitter de la plataforma va publicar ahir a la nit un missatge en el qual compartia aquest fitxatge amb els seus seguidors: "Canons cap a la nostra persona: Avui volem confessar que Isabel Pantoja posarà veu a la capçalera d’una de les nostres sèries. Només podem donar inicials: P-punt-S-punt". 

Isabel Pantoja serà la tercera artista que prestarà la seva veu al tema inicial de 'Paquita Salas'. El primer a fer-ho va ser Alberto Jiménez, conegut vocalista del grup Miss Caffeina, mentre que Rosalía li va donar el seu toc particular i inconfusible a la capçalera de la segona temporada. 

Així serà la tercera temporada de 'Paquita Salas'

Notícies relacionades

A començaments del mes de març passat va arrencar el rodatge dels nous capítols de 'Paquita Salas', en els quals Paquita decidirà tornar del seu retir amb una agència més modesta. De tornada a la feina, Paquita es veurà obligada a enfrontar-se al món dels ‘influencers’ i del curtmetratge, i tant ella com la resta de personatges s’adonaran que difícil que és reinventar-se.

Brays Efe (Paquita Salas), Belén Costa (Magüi), Lidia San José (com a Lidia San José), Anna Castillo (Belén de Lucas), Álex de Lucas (Álex) i Yolanda Ramos (Noemí Argüelles) tornaran com a part de l’elenc principal. S’hi sumaran noves cares i alguns cameos de luxe, com van ser els d’Ana Obregón,  Terelu Campos o Roi Méndez l’anterior temporada.