XARXES SOCIALS

Risto Mejide, contra les mentides del líder de Vox "¿Qui manipula a qui?"

El presentador ha respost a unes declaracions de Santiago Abascal en el seu compte de Twitter

risto-mejide

risto-mejide

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de les eleccions generals de diumenge, Santiago Abascal es va asseure dilluns en 'El programa de Ana Rosa' va acusar als mitjans de comunicació d’haver manipulat el missatge de Vox. Tot i que va deixar la porta oberta a una nova estratègia de comunicació, a la tarda va escriure un tuit en el qual va matisar les seves declaracions: "Hem de combatre millor la seva capacitat de manipulació, perquè és encara més gran del que crèiem."

Les paraules del líder del partit d’extrema dreta no han passat per alt a Risto Mejide, que ha respost amb un contundent missatge a la mateixa xarxa social. "FALS. En públic rebutgeu invitacions –com la de 'Todo es mentira'– per debatre en directe i sense possibilitat d’editar res, mentre en privat reconeixeu que ja us va bé així," va recordar el presentador de Mediaset.

Notícies relacionades

"¿Qui manipula a qui?", pregunta Risto en aquest mateix missatge que ha arrasat a Twitter amb mes de 2.300 retuits i més de 6.500 'm’agrada'. A començaments d’abril, Vox va rebutjar participar al 'Debate de vrdad’ de 'Todo es mentira' malgrat la invitació del programa, al qual sí que van assistir representants del PSOE, Unides Podem, Ciutadans, el PP, ERC i el PNB.

"Hem infravalorat la capacitat dels mitjans de comunicació per conformar l’opinió pública", va reconèixer Abascal dilluns en la seva entrevista amb Ana Rosa Quintana. Al ser preguntat sobre un canvi d’estratègia amb la televisió, el polític va respondre: "Ja veurem si ho farem amb més presència o d’una altra manera. Vam pensar que les xarxes socials feien arribar el nostre missatge amb una claredat més gran del que hem aconseguit".