AL SEU PROGRAMA

Juan Carlos Monedero, a Ana Rosa Quintana: "Influeixes més tu a la dreta que jo a Podem"

El cofundador de Podem li ha llançat una pulla a la presentadora durant la seva visita al programa matinal de Telecinco

monedero-ana-rosa

monedero-ana-rosa

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els resultats de les eleccions generals continuen sent objecte de debat als espais matinals. Ana Rosa Quintana va entrevistar durant el programa de dillunsSantiago Abascal i aquest dimarts ha fet el mateix amb Albert Rivera; però, a més, ha rebutJuan Carlos Monedero per analitzar l’escenari polític després dels comicis. Durant la seva intervenció, el cofundador de Podem li ha llançat una pulla a la presentadora, que ha sigut molt comentada. 

Tot ha començat quan Ana Rosa s’ha dirigit a Monedero per preguntar-li si Podem recolzarà la investidura de Pedro Sánchez en el cas que el socialista decideixi que la formació morada no entri en el Govern. "No estic en l’executiva, i per tant...", va començar a contestar el convidat, que es va trobar amb un tall de la periodista abans que pogués continuar parlant: "Ets més a dins"

Notícies relacionades

"Tens una relació de germà amb Pablo", va afirmar Ana Rosa. Monedero, per la seva banda, va mantenir que les decisions polítiques no tenen res a veure amb l’amistat i va llançar un petit atac a la presentadora de Telecinco: "Influeix més Pilar de la Granja a la dreta, o tu, que jo a Podem". Un comentari al qual ella no va donar més importància: "Ja m’agradaria. Si jo influís en la dreta, no haurien fet les tonteries que han fet". 

A continuació, Monedero es va dirigir a càmera per enviar un missatge a "la dreta espanyola". "Escoltin a Ana Rosa i nomeneu-la com a lideressa", va deixar anar el politòleg. "No, gràcies. Jo ja vaig decidir la meva professió fa molt de temps", es va defensar la comunicadora.