EMOTIU RETROBAMENT

Jorge Javier, entrevistat per Belén Esteban en la seva tornada al 'Deluxe': "Tinc sensació de derrota"

El presentador va reaparèixer al plató de l'espai nocturn de Telecinco, on va rebre dos regals de part de la seva companya de programa

belen-y-jorge

belen-y-jorge

2
Es llegeix en minuts
Sergio L. Merillas

Jorge Javier Vázquez va tornar aquest dissabte al 'Deluxe' i ho va fer com el primer convidat de la nit. El presentador va arribar als estudis de Mediaset i, guiat per una veu en off, va entrar al plató que feia 49 dies que no trepitjavarebent els aplaudiments i l’ovació del públic. Després d’asseure’s a la cadira que habitualment té al davant, Belén Esteban va aparèixer en escena i es va fondre en una emotiva abraçada amb ell. 

La col·laboradora va ser l’encarregada d’adoptar el paper de presentadora durant el primer tram del programa. Molt emocionada, la de Paracuellos va parlar amb Jorge Javier per explicar-li com es va sentir a l’assabentar-se que havia patit un ictus: "Quan et van operar vaig arribar malament a casa. En molts moments m’he queixat que et veia distant de mi, com que no senties que fóssim amics. "Em vaig adonar que vaig ser egoista", va reconèixer.

"Sempre he sabut que has estat molt a prop de mi i vaig tenir por. No va passar res, però vaig tenir por per si et passava alguna cosa sense haver-te fet un petó", va afegir Esteban mentre la veu se li començava a trencar per l’emoció. "Sé com ets i t’he d’acceptar, com tu m’acceptes a mi. Ho vaig passar malament i vaig resar molt per tu, tot i que ets ateu", va comentar mentre Jorge Javier escoltava amb atenció les paraules de la seva companya. 

A continuació, Esteban va entregar al comunicador dos regals molt personals. El primer era una estàtua de sant Judes, patró dels impossibles al qual la col·laboradora de 'Sálvame' resa sovint. La figura, d’una mida considerable, va desencadenar les rialles de Jorge Javier, que va assegurar que la posarà a la seva habitació perquè sigui el primer que vegi quan es desperti al matí. 

La segona capsa contenia la invitació de Jorge Javier al casament de Belén amb el seu nòvio Miguel, que se celebrarà el 22 de juny. "Ets molt important en la meva vida i seràs testimoni del meu casament", li va dir al també presentador de 'Supervivientes' abans de fer-li una altra forta abraçada mentre el públic aplaudia l’escena. "Jo també t’estimo molt, però no soc de dir-ho", va reconèixer ell. 

Jorge Javier Vázquez: "He plorat molt"

Notícies relacionades

Jorge Javier va relatar que durant totes aquestes setmanes, un dels moments més complicats el va viure quan va haver de prendre la decisió de cancel·lar definitivament les funcions de la seva obra teatral. "Tinc una sensació de derrota. He de bregar amb aquesta sensació d’haver perdut, perquè era un projecte personal i un somni complert. Em vaig passar una setmana que plorava diverses vegades al dia", va assegurar.

"Em feia una pena tremenda pels companys de la funció. Havíem fet un grup meravellós, era com viure el meu estiu", va explicar Jorge Javier, que lamenta que no hagi pogut acomiadar-se dels treballadors.