CONVIDAT ESPECIAL

Piqué a 'La resistencia': "Tinc més diners que el pressupost de l'Espanyol"

El defensa del Barça va acudir al programa presentat per David Broncano a #0 després d'"autoconvidar-s'hi a Twitter"

d2yjj1qukaeesch

d2yjj1qukaeesch

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

'La resistencia' va comptar aquest dijous amb un convidat d’excepció. David Broncano va rebre la visita de Gerard Piqué, amb qui va mantenir un curiosa conversa, en què hi va haver declaracions que van cridar l’atenció, com per exemple la que va servir per contestar la típica pregunta dels diners: "En patrimoni, tinc més diners que el pressupost de l’Espanyol d’aquest any".

Per contextualitzar-ho, instants després de la resposta del defensa del Futbol Club Barcelona, el programa nocturn va mostrar una gràfica amb els diferents pressupostos dels equips de primera divisió, mostrant que el club periquito té per a aquesta temporada un pressupost de 57 milions d’euros: "Doncs sí. És més".

L’esportista també va tenir diversos mocs per al Reial Madrid després que l’humorista li donés la possibilitat de contestar quantes vegades havia "follat durant aquest mes" en el cas que no li vingués de gust parlar de diners: "¿Compten les del Bernabeú? Ara seriosament, vaig sobrat en les dues coses".

Piqué i el grup ‘troll’ de WhatsApp amb periodistes esportius afins al Reial Madrid

Durant la seva entrevista en l’espai de #0, preguntat pel seu caràcter ‘troll’, Piqué també va revelar que els jugadors del Barça tenen un grup de WhatsApp en què inclouen periodistes esportius més afins al Reial Madrid com, per exemple, Tomás Roncero i Alfredo Duro: "Jo crec que no s’imaginen que som nosaltres. Ells arriben a entrar i no tenen els nostres números i poden veure les nostres fotos".

Notícies relacionades

"No sé si saben que som nosaltres. Però hi poden participar. Hi ha vegades que el mantenim més temps i els acabem fent fora. L’hem tingut un o dos dies i no diuen res. Participar en aquest grup és un privilegi. Hi ha tota la plantilla. Fins i tot alguns que se n’han anat", va afirmar el futbolista.

Finalment, David Broncano va proposar a Piqué versionar el seu ‘selfie’ amb Neymar i el mític “es queda” per celebrar que 'La resistencia' havia renovat per dues temporades més amb la cadena exclusiva de Movistar+.