MOMENTS DURS

Jorge Javier Vázquez confirma el seu ictus: "Les conseqüències podrien haver sigut tràgiques"

El presentador de 'GH Dúo' i 'Sábado Deluxe ha volgut relatar com ha viscut tot el procés

jorge3

jorge3

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Jorge Javier Vázquez ha revelat de primera mà la causa que el va portar a ingressar a l’Hospital La Zarzuela de Madrid i ser posteriorment operat, tal com va informar en exclusiva YOTELE. Després que el centre mèdic hagi fet públic un comunicat sobre el seu estat de salut, el presentador de 'GH Dúo' i 'Sábado Deluxe’ ha confirmat a través del seu blog a la revista 'Lecturas’, amb la qual col·labora habitualment, que va patir un ictus.

El presentador ha relatat com va començar tot: "Dimarts comença a fer-me mal el cap. Poc. Ho atribueixo al cansament. Dimecres a la nit me’n vaig al llit amb un dolor que comença a ser insofrible. Durant el dijous el dolor va i ve de manera intermitent i ho passo malament durant la gala".

Jorge Javier explica que al principi va decidir no donar-li importància, tot i que finalment dissabte “em planto a urgències. Calmen el meu dolor i em fan un escàner. Veuen una taqueta al cervell que pot ser un problema bascular congènit. Pregunto per això del tumor. Ho descarten. Quin alleujament”. El presnetador explica que va tenir por de patir la mateixa malaltia per la qual va morir el seu pare.

Notícies relacionades

“Em recomanen fer-me una ressonància per descartar qualsevol problema important, però els dissabtes no les fan i he de quedar-me ingressat per estar controlat. Adeu al Deluxe". A més del programa de dissabte, Jorge Javier també va cancel·lar la seva funció a la localitat navarresa de Tudela: “És la primera vegada que suspenc una funció i agraeixo enormement la comprensió i l’afecte amb el qual reaccionen els gestors del teatre. Tornarem, clar que sí, quan ens sigui possible".

Les pitjors notícies van començar a arribar quan li van indicar que l’han d’operar d’urgència: “A la mateixa quiròfan el doctor em va dir que havia vist una cosa gravíssima”.“Diagnòstic: aneurisma congènit que ha desembocat en una petita hemorràgia. Ha sigut lleu. Podria haver sigut pitjor. Molt pitjor”. No obstant, el presentador va acabar de conèixer els resultats ahir a la tarda:“També vaig patir un ictus. Les conseqüències podrien haver sigut tràgiques”,explica en el seu blog.