ÚLTIMA HORA

Primer comunicat mèdic de Jorge Javier Vázquez després d'haver sigut operat

El presentador ha compartit els detalls de la malaltia que el va obligar a sotmetre's a una intervenció quirúrgica

jorge2

jorge2

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A poc a poc es va coneixent més informació sobre l’estat de salut de Jorge Javier Vázquez. El periodista ha donat a conèixer els primers detalls de la malaltia que el va obligar a sotmetre’s a una intervenció quirúrgica, com ahir va avançar en exclusiva YOTELE.

En el comunicat mèdic, s’explica que el pacient va ingressar dissabte passat, 16 de març, a l’Hospital La Zarzuela de Madrid amb un “quadro d’hemorràgia subaracnoidal d’origen aneurismàtic que va ser tractada per via endovascular amb un resultat plenament satisfactori”. El presentador ha explicat posteriorment en un escrit de pròpia mà que ha patit un ictus.

Notícies relacionades

“Durant el seu ingrés, el pacient ha estat a tota hora conscient, sense afectacions neurològiques i hemodinàmicament estable”, resa l’escrit. D’altra banda, s’informa que la seva evolució està sent favorable i indiquen que el presentador vol “agrair les mostres d’afecte rebudes”.

Jorge Javier Vázquez ha rebut les visites de Mila Ximénez i el conseller delegat de Mediaset, Paolo Vasile, entre d’altres. Per la seva banda, Carlota Corredera li enviava ahir un missatge des de ‘Sálvame’ i informava l’audiència: “Ahir li van fer una prova i el resultat era greu, preocupant”, deia la presentadora, visiblement emocionada.