NOVETATS

Jorge Javier Vázquez rep l'alta hospitalària i espera els resultats de les proves mèdiques

El presentador, que aquesta tarda no ha acudit a 'Sálvame', confia a posar-se al capdavant del 'Límite 24 horas' de 'GH Dúo' aquest dimecres

jorge-javier

jorge-javier

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els espectadors de 'Sálvame' han notat aquesta tarda l’absència del seu presentador titular, Jorge Javier Vázquez. El comunicador es continua recuperant després de tenir una indisposició que el va obligar a cancel·lar la funció de la seva obra 'Grandes éxitos’ programada a Tudela (Navarra) diumenge passat. No obstant, evoluciona favorablement i ja ha rebut l’alta hospitalària, segons ha conegut Yotele. 

Jorge Javier està ara a l’espera dels resultats de les proves mèdiques i confia que no sigui "res seriós", tal com informa LOC. El presentador espera reincorporar-se a 'GH Dúo' aquest mateix dimecres, dia en què ha sigut ressituat el 'Límite 48 horas’ –ara amb el nom 'Límite 24 Horas’– per intentar torpedinar l’estrena de les gales en directe de 'La voz''La voz'

Notícies relacionades

De moment no han transcendit més detalls dels motius que van portar a l’hospitalització de Jorge Javier, de la qual va informar diumenge a la tarda la productora responsable del seu espectacle, Laboratorio de La Voz. "Per motius de salut se suspèn, fins a nova data, l’actuació de Jorge Javier Vázquez programada al Teatre Gaztambide”, recollia l’Ajuntament de Tudela. 

Paz Padilla ha sigut l’encarregada d’agafar les regnes de 'Sálvame' aquest dilluns a la tarda davant la baixa de Jorge Javier. De moment, ni la cadena ni la productora del programa, La Fábrica de la Tele, s’han pronunciat públicament respecte a l’ingrés hospitalari del presentador.