SE SINCERA

Terelu Campos: «Després del que m'ha passat, crec que la meva vida amorosa s'ha acabat"

La col·laboradora ha compartit a 'Sálvame' la seva visió actual sobre l'amor

terelu-campos

terelu-campos

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Terelu Campos ha concedit una nova entrevista en la qual comparteix com afronta la vida després de sotmetre’s a una doble mastectomia. La col·laboradora de 'Sálvame'es mostra especialment taxativa en tot el que té a veure amb l’àmbit amorós, ja que considera que no tindrà parella "mai més". A més, confessa que no seria capaç de despullar-se davant d’un home i que es veu "sola" en el futur. 

Després de la publicació de l’entrevista a ‘Diez Minutos’, Jorge Javier Vázquez ha volgut conèixer els motius pels quals Terelu té aquests pensaments sobre la seva vida amorosa. "Em castigo molt i sé que soc el meu pitjor enemic, em permeto poques llicències. Després de tot això que m’ha passat, he pensat que la meva vida en aquest sentit sí que s’havia acabat", ha assenyalat la periodista a 'Sálvame'. 

Notícies relacionades

No obstant, també ha parlat d’altres "coses formidables" que té en el seu dia a dia. "M’agrada venir a treballar, quan vaig tornar de tota aquesta porqueria, la feina m’ha anat molt bé", ha assegurat. Per la seva banda, el presentador l’ha animat a canviar la seva visió actual sobre l’amor: "El pensament que tens respecte als homes és: 'Això no em pot passar a mi'. Això és molt negatiu, li treus sorpresa a la vida". 

“Potser no apareixerà, però tu no pots sortir del partit perquè creguis que no va amb tu. La vida segueix i l’has de jugar, si et quedes voluntàriament a la banqueta...", va reflexionar Jorge Javier. Quant al terreny sexual, Terelu ha assenyalat que la medicació li ha afectat la libido. "És un conjunt de coses, també la menopausa", ha comentat la col·laboradora.