PARLA DE LA GÜRTEL

Willy Bárcenas, al 'Chester': "Vaig reconèixer la lletra del meu pare als papers"

El líder del grup Taburete va xerrar amb Risto Mejide i va assegurar que va ser ell qui va animar el seu pare, Luis Bárcenas, que expliqués la veritat

willy-barcenas

willy-barcenas

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Willy Bárcenas es va asseure ahir a la nit al 'Chester' de Cuatro per xerrar amb Risto Mejide. Ho va fer no només com a vocalista del grup Taburete, sinó també com a fill de Luis Bárcenas, extresorer del PP acusat de pagar sobresous en negre a la cúpula del partit. Com era d’esperar, la trama Gürtel va estar molt present durant l’entrevista i el cantant no va tenir cap problema a l’hora de compartir les seves impressions. 

Respecte als famosos "papers de Bárcenas", Willy va afirmar que sabia que el seu pare havia sigut l’autor perquè "en va reconèixer la lletra". "El meu pare em va acabar dient que el tema dels papers era veritat, però realment no em va sorprendre tant. Em va semblar un escàndol, és corrupció i ho veia malament. Sempre he pensat que el PP va fer malament al no reconèixer-ho", va assegurar en la seva conversa amb Risto. 

El presentador va recordar que la primera reacció de Bárcenas havia sigut dir que tot era "una manipulació", una actitud que Willy va justificar: "S’ha d’entendre la seva posició, s’havia de defensar. En les estratègies es menteix, es torna a dir la veritat (...) Ell portava 28 anys en el PP i li devia lleialtat. Va voler defensar els companys amb els quals havia treballat". 

Willy Bárcenas: "Espero que caiguin tots"

Notícies relacionades

"Quan van començar a dir que era un lladre, un corrupte i que els havia enganyat a tots... ¿Per què no l’havien denunciat? El van deixar sol", va assenyalar Willy, que tal com va compartir, va començar a formar part de l’estratègia del seu pare: "El vaig recolzar perquè digués que tot era veritat i que caiguessin tots. En aquestes primeres reunions dels vis-a-vis, vam decidir que el millor era anar amb tot". 

Malgrat aquest canvi de rumb, Willy va reconèixer que "encara queden moltes coses per sortir" i espera que vegin la llum aviat: "No ho dic des del rancor, però espero que caiguin tots". 

Temes:

Cas Gürtel