'PLACA PLACA'

'El Cejas' a 'Got talent': nou èxit viral de Telecinco després de 'Cómeme el donut'

Després de mostrar la seva actuació en xarxes socials, la cadena emetrà el veredicte del jurat en l'entrega del pròxim dilluns

el-cejas

el-cejas

1
Es llegeix en minuts
Sergio L. Merillas

Cada dilluns a la nit, l’escenari de 'Got talent' rep personatges de tot tipus amb un mateix objectiu: compartir el seu talent amb tot el país. Aquesta serà també la missió d’un jove de 17 anys que no deixarà ningú indiferent. Parlem d’El Cejas, un conegut ‘youtuber’ que interpretarà davant dels membres del jurat 'El Dembow del Pimpin', un tema que ja està disponible en xarxes socials. 

Mediaset ha vist el seu "potencial" i no ha dubtat a compartir l’actuació sencera abans d'emetre-la en televisió. Ja està disponible a Youtube i en menys de 24 hores acumula més d’1,6 milions de visualitzacions i 74.000 'm’agrada'. Unes xifres que fan inevitable la comparació amb el famós 'Cómeme el donut’, el tema viral dels Glitch Gyals que va arrasar l’estiu passat a 'Factor X', format també produït per Fremantle

Notícies relacionades

"Cuidao' que te meto", "placa placa" o "¿a que te robo la moto?” són algunes de les expressions que utilitza El Cejas en el seu sorprenent tema, amb el qual aconsegueix quePaz Padilla comenci ballar i els aplaudiments del públic. 

Diego, nom real del jove, deixa clar que El Cejas és "un personatge" que ell mateix ha triat. "El que faig és imitar. Paz Padilla ha fet molts personatges, això és el mateix", defensa sobre l’escenari. Tot i que ha mostrat l’actuació, Telecinco no revelarà la decisió del jurat fins a l’entrega del pròxim dilluns, 25 de febrer. 

Temes:

Got talent