IMATGES IMPACTANTS

Brutal atropellament de Dani Rovira mentre gravava amb bicicleta un documental | Vídeo

L'actor ha compartit en el seu perfil d'Instagram com va ser l'accident que van patir durant el rodatge de 'Todos los caminos'

pdm3jxgmzdb0enpl05wl131100 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Víctor Santos

Dani Rovira ha sorprès tots els seus seguidors rescatant un dels moments més estremidors de la gravació del documental ‘Todos los caminos’,que arriba ara a les sales de cine. L’actor ha compartit les imatges que mostren el brutal atropellament que va viure amb els seus companys de rodatge quan anava amb bicicleta per una carretera.

En el vídeo apareixen dos ciclistes, entre els quals, Martín Giacchetta, que és el primer que rep l’impacte del cotxe que els envesteix. “Estem aquí perquè encara no ens tocava anar-nos-en”,ha escrit Rovira, que adverteix de les “impactants imatges” amb majúscules als seus seguidors.

Germán Torres, un altre dels ciclistes que apareixen al documental, també ha compartit una publicació al seu compte personal en què explica com van anar els fets. Pel que sembla, quan anaven en bicicleta “un conductor i el seu mòbil van decidir que aquell dia tornaríem a néixer”.“Des d’aquell dia estem jugant la bola extra de les nostres vides”, afegeix el ciclista.

Vaig estar tot aquell dia en xoc, no vaig sentir por, això em va arribar l’endemà quan vaig haver de tornar a pujar a la bicicleta. Allà va ser quan em van començar a tremolar les cames”, ha confessat Dani Rovira en una entrevista al diari ‘ABC’.

Notícies relacionades

 Al documental, l’actor i Francisco Santiago, pare de la Martina, una nena afectada per la síndrome de Rett, recorren més de 1.500 quilòmetres amb bicicleta des de Barcelona fins a Roma perquè el papa Francesc pugui conèixer la seva història.