DESPRÉS DE LES SEVES DECLARACIONS SOBRE ELS 'REALITIES'

Jorge Javier Vázquez: "Rosa María Mateo pretén dirigir RTVE guiant-se només pels seus gustos"

El presentador de Mediaset ha tornat a respondre a l'administradora única provisional de la Corporació pública

jorge-javier-rosa-maria-mateo

jorge-javier-rosa-maria-mateo

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Rosa María Mateo va assegurar la setmana passada que, mentre sigui administradora única de RTVE, no s’emetrà cap ‘reality show’ a la televisió pública. Una afirmació que va molestarJorge Javier Vázquez, que li va llançar un dard en ple directe de 'GH VIP 6' 'GH VIP 6'. Dies després, el presentador ha detallat en el seu blog la visió que té sobre aquest assumpte. 

"M’escandalitza que una entitat com l’Acadèmia de Televisió no sortís en defensa de tots els professionals que fem ‘realities’ a Espanya, un gènere que sembla que no es troba entre els predilectes de la senyora Mateo", escriu el comunicador. I es pregunta: "¿Què li puc demanar a una entitat que no m’ha premiat en cap de les seves edicions, sent com soc un dels millors professionals d’aquest país?". 

Notícies relacionades

Respecte a Mateo, Jorge Javier reconeix que li cau "molt bé" i que disfruta quan la veu "enfrontar-se als del PP". "Però les seves declaracions sobre els ‘realities’ em recorden aquells avis que deien que els Beatles no eren més que uns grenyuts que no feien música. Són tan ràncies com obsoletes", afegeix. 

"Mateo pretén dirigir RTVE guiant-se únicament i exclusivament pels seus gustos. I no és això, no és això. S’ha equivocat de càrrec. Hauria d’estar dirigint el seu propi canal de YouTube", assegura Jorge Javier.