'SÁBADO DELUXE'

Bertín Osborne va ser agredit per portar un xandall d'Espanya, segons Arévalo

L'humorista va visitar 'Sábado Deluxe' i va lamentar que no pugui presumir "de ser espanyol"

arvalo

arvalo

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Arévalo s’ha convertit en un dels convidats més habituals de 'Sábado Deluxe'. L’humorista va tornar a visitar una vegada més l’espai de Telecinco el cap de setmana passat, i en aquesta ocasió, va voler compartir amb els espectadors la seva passió per Espanya. De fet, es va queixar de tots els que el critiquen per portar braçalets amb la bandera vermella i groga. 

"Si veig un senyor que porta la bandera republicana no li diré res, però que em deixi portar l’espanyola, que és la que m’agrada a mi. O si un senyor duu la gai, em sembla molt bé, la porta perquè li dona la gana i aquesta llibertat és la que hem de tenir", va assegurar Arévalo. 

Notícies relacionades

Però a més, durant l’entrevista, l’humorista va revelar l’agressió que va patir Bertín Osborne a Barcelona per, suposadament, portar un xandall d’Espanya. "Sortia de jugar al pàdel amb un xandall amb la bandera espanyola. Es va pegar amb un, li va donar una empenta al pit". 

"Li va fer mal i Bertín se’n va anar contra ell i li va donar dues plantofades. Però per això només, per portar el xandall", va assegurar l’amic del presentador de 'Mi casa es la tuya', que va lamentar: "Em fa ràbia que no es pugui presumir de ser espanyol i de la nostra bandera".