ESTRENA AL NOVEMBRE

Movistar+ presenta el tràiler d''Arde Madrid', la sèrie en blanc i negre de Paco León

La plataforma ha publicat aquest dimecres el primer tràiler extens de la seva nova gran aposta per la producció pròpia

paco-len

paco-len

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Falta menys d’un mes per a l’estrena d’'Arde Madrid’,i perquè l’espera es faci més curta, Movistar+ ha presentt aquest dimecres un nou tràiler de la que serà una de les seves apostes més ambicioses en el terreny de la producció pròpia. La sèrie, la primera temporada de la qual estarà formada per 8 episodis de 30 minuts de durada, arribarà a la plataforma el pròxim dijous 8 de novembre

Movistar+ va treure a l’agost un teaser en què feia un cop d’ull, entre altres, a personatges de Carmen Machi Miren Ibarguren, que tornaran a retrobar-se amb Paco León després de coincidir a 'Aída'.

L’actor i cocreador de la sèrie serà un dels empleats que formen part del servei domèstic d’Ava Gardner, a qui donarà vida l’actriu nord-americana Debi Mazar. Al personatge de Lleó, Manolo, l’acompanyaran Ana Mari (Inma Cuesta) i Pilar (Anna Castillo)

Així és 'Arde Madrid’

Rodada íntegrament en blanc i negre, 'Arde Madrid’ transporta l’espectador fins al 1961. En plena dictadura franquista, Ava Gardner disfrutava al costat d’una elit d’artistes, aristòcrates i estrangers del que va ser la Dolce Vita madrilenya. El seu sofert veí de sota era el General Perón, exiliat de l’Argentina i noucasat amb Isabelita, la seva segona dona.

Notícies relacionades

El General Perón, Aline Griffith, Charlton Heston o l’Ava Gardner en persona seran secundaris en la vida dels veritables protagonistes de la sèrie: Manolo, Ana Mari i Pilar, el servei domèstic de l’animal més bonic del món.

A través de les seves vivències es narrarà no només la intimitat d’una estrella de Hollywood, sinó també el disbarat del que era l’Espanya del moment. Flamenc, guàrdies civils, la Secció Femenina, clans gitanos, un collar únic, espionatge... I sobre tot sexe, whisky i rock and roll.