DUEL EN DIMECRES

Telecinco confirma la jugada: intentarà frenar 'OT 2018' amb 'The good doctor'

La sèrie revelació protagonitzada per Freddie Highmore s'enfrontarà a la Gala 1 del 'talent show' de TVE

the-good-doctor

the-good-doctor

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Després que Telecinco anunciés l’estrena de ‘Vivir sin permiso’ per a dilluns que ve, tot apuntava que el nou destí de ‘The good doctor’ seria dimecres. Finalment, la cadena ha confirmat aquest moviment i emetrà nous episodis de la sèrie revelació de l’estiu contra ‘OT 2018’, que va estrenar la nova edició dimecres passat amb gran èxit d’audiència.

Notícies relacionades

D’aquesta forma, Telecinco protegeix‘Vivir sin permiso’ del ‘talent show’ de TVE, ja que es tracta de la seva aposta més gran per la ficció de la temporada. No obstant, no es queda de braços plegats en vista del bon acompliment d’OT a la cadena pública i es llança a competir amb ‘The good doctor’, que al llarg de l’estiu s’ha mantingut en dades superiors al 20% de quota de pantalla i els 3 milions d’espectadors. 

‘Palmeras en la nieve’, contra ‘Vivir sin permiso’

De moment, Antena 3 no ha revelat quin serà la seva arma contra ‘The good doctor’ i ‘OT 2018’, però sí ha confirmat que dillunsque ve estrenarà la pel·lícula ‘Palmeras en la nieve’ per mesurar forces amb ‘Vivir sin permiso’. Al principi volia emetre la cinta protagonitzada per Mario Casas i Berta Vázquez el passat mes de febrer contra l’estrena de ‘La verdad’, però després d’entrar en el joc de la contraprogramació, finalment les dues cadenes es van fer enrere.