SORPRESA

Oriana abandona 'GH VIP' només 48 hores després d'entrar a la casa

La concursant ha comunicat al prorgama el seu desig de deixar el reality, que s'ha confirmat com a definitiva 'Sábado deluxe'

capture-20180916-020407

capture-20180916-020407

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Ho ha tornat a fer. Tot just 48 hores després de començar la sisena edició de ‘GH VIP’Oriana ha pres la decisió d’abandonar el concurs de Telecinco després de sentir-se atabalada. La concursant, que torna a decebre els espectadors després d’haver deixat la seva participació en ‘Supervivientes’ quatre dies després d’arrencar, ha comunicat la seva marxa al començar dissabte a la nit, després de més de quatre hores al confessionari parlant amb la direcció del programa.

“Sé que us he decebut a tots però no vull quedar-me i no vull participar en més realities”, ha assegurat. ‘Només vull veure el meu amic i que m’abraci, no vull veure ni la meva mare perquè sé que em dirà que l’he decebut’, va dir en una connexió en directe amb ‘Sábado deluxe’ en què Jorge Javier Vázquez va intentar convèncer-la que reconsiderés la seva decisió. 

A mitjanit

Notícies relacionades

‘Si et quedes fins dijous, em comprometo a anar a buscar-te si finalment vols marxar’, li va oferir el presentador. Oriana va recollir el guant i li va contraofertar: “Em quedo fins dijous si em perdoneu la penalització”. En aquest moment, el super va intervenir i va indicar que no era el lloc ni el moment de discutir sobre qüestions contractuals. La conversa va acabar i el presentador va confirmar posteriorment que la concursant havia abandonat ‘GH VIP’ de manera oficial i definitiva, decisió que es va comunicar a la casa minuts abans de la 1 de la matinada.

Es pot recordar que, a més d’en el seu pas per ‘Supervivientes’ també va marxar de manera anticipada i precipitada d’un altre xou a Xile. Se suposa que la sortida d’Oriana serà un dels temes principals de la primera edició de ‘GH VIP: El debate’, presentat per Sandra Barneda aquesta mateixa nit, en què es coneixerà si entrarà a la casa una nova participant a més de Miriam Saavedra.