A ANTENA 3

Paulina Rubio i Eleni Foureira, estrelles convidades en l'estrena de 'Tu cara me suena 7'

Les dues artistes seran les padrines de la primera gala del format produït per Gestmusic

eleni-foureira-y-paulina-rubio

eleni-foureira-y-paulina-rubio

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Antena 3 ja ha gravat la primera gala de‘Tu cara me suena’, la seva gran aposta d’entreteniment per a la nova temporada al costat de ‘La voz’. L’estrena del format produït per Gestmusic –encara sense data confirmada– comptarà amb dues convidades d’altura, segons informa El Confi TV. Es tracta ni més ni menys que de Paulina Rubio i Eleni Foureira, segona finalista d’Eurovisió 2018.

‘Tu cara me suena’ rebrà al seu plató la reconeguda cantant mexicana, el flamant fitxatge de ‘La voz’ després de la seva arribada a Antena 3 que va ser avançat en exclusiva per YOTELE. Rubio pujarà a l’escenari per presentar el seu nou tema, ‘Suave y sutil’, i es convertirà així en la primera convidada en la història del format en cantar un tema propi en comptes d’imitar un altre artista.

Per la seva part, Eleni Foureira serà testimoni de com Mimi Doblas –vocalista de Lola Indigo i exconcursant d’‘OT 2017’– es fica a la seva pell per interpretar el tema que quatre mesos després d’Eurovisió continua sent un èxit de vendes i de reproduccions a les plataformes de streaming: ‘Fuego’.

TCMS estrena dues novetats en la seva setena edició

La setena edició de ‘Tu cara me suena’ arriba amb dues importants novetats: la primera d’elles és ‘Te lo robo’, una casella que permetrà al concursant afortunat robar la imitació d’un dels seus companys.

Notícies relacionades

A més, a diferència d’anys anteriors, en cas d’empat entre els vots del públic i del jurat seran els mateixos concursants els encarregats de desempatar, i d’aquesta forma, decidir qui és el guanyador de la gala.

Soraya Arnelas, José Corbacho, Carlos Baute, Brays Efe, Anabel Alonso, Jordi Coll, Mimi Doblas, María Villalón i Manu Sánchez seran els nou concursants de la nova temporada de l’exitós talent xou.