NOVA FACETA

Roi Méndez ('OT 2017') s'uneix a l'equip de 'Yu no et perdis res' com a col·laborador

El concursant del 'talent show' de TVE s'incorpora al programa presentat per Dani Mateo en Los 40

roi

roi

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Gairebé un any després de l’estrenad’‘OT 2017’, els seus concursants continuen aprofitant les oportunitats que els sorgeixen gràcies al seu pas per l’Acadèmia. I mentre alguns se centren únicament en la música, d’altres també s’animen a provar sort en diferents camps. És el cas de Roi Méndez, que tres mesos després de publicar el seu primer single, ha anunciat que s’incorpora a Los 40 com a col·laborador. 

Després del seu pas per ‘OTVisión’ i la seva aparició especial a ‘Paquita Salas’, el gallec ha passat a formar part de l’equip de ‘Yu no te pierdas nada’ des d’aquest mateix dilluns. Així ho ha confirmat ell mateix a l’espai de l’emissora de Prisa, on ja havia participat anteriorment com a convidat. A més, ha aprofitat la visita per avançar una altra important notícia relacionada amb la seva faceta com a cantant.

Roi planeja llançar un EP amb noves cançons

Notícies relacionades

Després de llançar al mercat el tema 'Por una vez más’ com a carta de presentació, que ja acumula més de 4 milions de visualitzacions a Youtube, Roi ha revelat que ja es troba treballant en les noves cançons que formaran part del seu primer EP. A més, si tot va segons el previst,a l’octubre podria publicar el seu segon single

D’aquesta forma, Roi compaginarà la seva carrera musical amb la de col·laborador en l’espai radiofònic presentat per Dani Mateo, on segur que traurà partit del carisma i el sentit de l’humor que el van encimbellar com un dels concursants més estimats pels espectadors d’‘OT 2017’.