YOTELE AL FESTVAL

Telemadrid i ETB presenten 'La víctima número 8' amb un nou 'teaser'

La sèrie, produïda per Globomedia, s'estrenarà a la tardor als dos canals autonòmics

la-victima-numero-8

la-victima-numero-8

2
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Telemadrid i ETB han presentat aquest divendres al FesTVal de Vitòria la seva nova ficció produïda per Globomedia i K 2000 que veurà la llum a la tardor. Es tracta de 'La víctima número 8', rodada íntegrament en exteriors i interiors naturals de Bilbao i Madrid i protagonitzada per César Mateo, María de Nati, Verónika Moral, Marcial Álvarez, Farah Hamed, Lisi Linder i Iñaki Ardanaz.

José Pablo López, director de Telemadrid, destaca que en el cas de la seva cadena "integrar la ficció dins de la graella entra dins del procés de remodelació de la televisió pública madrilenya". "Ja estem treballant en un segon projecte de ficció", ha avançat durant la presentació de 'La víctima número 8'. 

La directora d’ETB, Maite Iturbe, reconeix que "hem passat una època de crisi amb molt pocs recursos" i destaca la importància d’apostar per la ficció: "Si no, no aconsegueixes ser del tot competitiu. La ficció sempre ajuda a explorar i a continuar avançant, i si fem una sèrie valenta, això potencia la marca i el segell". 

Farah Amed, Adila a la sèrie, assegura que els guions són "meravellosos" i destaca que el seu personatge és "lluitador, es posiciona clarament". Verónika Moral, que dona vida a Koro, se sent "orgullosa" per poder formar part d’aquest projecte i remarca la possibilitat d’haver rodat "a Euskadi i també a Madrid". 

"Mai havia vingut a un FesTVal i em sento com una nena petita. M’he enamorat molt ràpidament de la sèrie i espero que també ho faci la gent", apunta per la seva part María de Nati, Edurne en la ficció. D’altra banda, Óscar Safra, que intepreta Gorostiza, declara que "el rodatge ha sigut molt intens, però hem fet molta pinya". 

Sinopsi de 'La víctima número 8'

Notícies relacionades

'La víctima número 8' arrenca amb un atac terrorista de naturalesa gihadista que té lloc al casc antic de Bilbao. A meitat de temporada l’acció es trasllada a Madrid, on té lloc la resolució de la trama. La ficció aprofundeix en l’ona expansiva que aquest atac provoca al nombrós grup de personatges que configura la sèrie.

Narrada en clau de ‘thriller’, la història tracta com aquests personatges viuen les conseqüències de la barbàrie. Víctimes i botxins seran, a parts iguals, els protagonistes de la trama en clau personal. La investigació policial se centrarà a atrapar els responsables de l’atac i donar resposta als interrogants que aniran sorgint a mesura que avanci el drama.