A 'Hechos reales'

L'última de la 'franquista de Telecinco': anomena "psicòpata" Cristina Fallarás

Pilar Gutiérrez, líder del 'Moviment per Espanya', també va assegurar que la cadena "obeeix els Illuminati"

hechos-reales

hechos-reales

1
Es llegeix en minuts
SERGIO L. MERILLAS

Una franquista s’està convertint en el personatge televisiu més polèmic de l’estiu. El seu nom és Pilar Gutiérrez i és una habitual de 'Ya es mediodía', espai de Telecinco que connecta sovint per mostrar les seves impressions sobre l’exhumació del dictador Franco del Valle de los Caídos. Però a més, la líder del 'Movimiento por España' també va participar ahir a la nit a 'Hechos reales’,en què va protagonitzar una surrealista entrevista. 

La dona, que ja és coneguda en xarxes socials com 'la franquista de Telecinco' per la seva contínua presència en els programes de la casa, va fer ahir un pas més i va acusar la periodista Cristina Fallarás de tenir "un deliri psicòtic". "A més és psicòpata perquè no li importa mentir", assegurava Pilar, que presumeix de ser psicòloga, mentre Jordi González li frenava els peus: "Si fos així no estaria treballant aquí, vostè és prou llesta com per defensar-se sense atacar". 

Notícies relacionades

El presentador li va demanar a l’entrevistada que exposés el seu discurs sense faltar el respecte a ningú, moment en el qual l’al·ludida va replicar amb un argument que coixejava: "Ella està faltant al respecte a l’anomenar criminal Franco quan no ho va ser, ho van ser els seus amics comunistes". "Ella té més proves d’això que vostè que ella tingui un brot psicòtic", va respondre un desesperat González sense donar crèdit a la intervenció de la franquista, que continuava a la seva i tornava a anomenar psicòpata i "agent del dimoni" Fallarás, a qui considera "perillosa". 

Pilar Gutiérrez: "Vostès obeeixen els Illuminati"

La intervenció de Gutiérrez no va quedar allà i va tornar a donar la seva opinió sobre l’exhumació de Franco, la qual considera "un crim ritual molt típic dels Illuminati". "Vostès els obeeixen", li va etzibar la franquista molt alterada a un Jordi González que no va poder ocultar una expressió d’incredulitat: "¿Nosaltres?". "Aquesta senyora ha sentit que treballem per a una empresa italiana i es creu que són els Illuminati", va assenyalar el presentador posant un toc d’humor a l’assumpte.