XARXES SOCIALS

Amaia arrasa amb la seva versió de l'antihimne del Mundial

La guanyadora d''OT 2017' ha compartit un vídeo en el qual interpreta el tema del grup Carolina Durante

amaia

amaia

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Amaia Romero, també coneguda com a 'Amaia de Espana', es va guanyar l’afecte dels espectadors d’'OT 2017' amb les seves particulars versions musicals. I fora de l’acadèmia, continua fent-ho. L’última l’hem pogut veure en els seus stories d’Instagram, en què ha compartit un vídeo en el qual interpreta un tema anomenat 'El himno titular', del grup Carolina Durante.

Es tracta d’una cançó considerada com una espècie d’antihimne del Mundial de Rússia, que aquest cap de setmana arribarà al seu final amb l’enfrontament entre Croàcia i França. Aprofitant les últimes hores de la competició esportiva, Amaia s’ha llançat a cantar la tornada del tema: "El maldito lolololo, no soporto las canciones del Mundial. Si Manolo pierde el bombo, disgusto. Disgusto nacional. No me creo que Odriozola no sea titular".

La lletra també conté referències a l’acomiadament de Julen Lopetegui; substituït per Fernando Hierro a tan sols unes hores del debut de la selecció espanyola a Rússia, així com a Luis Rubiales, a Cristiano Ronaldo o al cop de cap de Zidane a Materazzi en el Mundial d’Alemanya el 2006.

Notícies relacionades

Amb un vídeo de tot just 15 segons, Amaia ha tornat a causar sensació entre els seus seguidors amb la seva inconfusible manera de cantar i el seu domini de la guitarra acústica. Després que la jove artista publiqués la seva versió, les visites del vídeo del tema original s’han disparat a Youtube i n’acumula més de 50.000. "Gràcies, Amaia", és un dels comentaris recurrents que es poden llegir.

Després d’arrasar el mes de juny passat al Primavera Sound, Amaia té una cita el pròxim 29 de juny al Teatre Reial de Madrid, un concert diürn emmarcat en l’Universal Music Festival. L’expectació és tanta que, quan les entrades van sortir a la venda, la pàgina web es va col·lapsar.