S'imposa a Elena Farga

Pol Granch sorprèn i es converteix en el guanyador de 'Factor X'

El noi aconsegueix vèncer els rivals a la final del concurs i guanya un contracte amb Sony Music.

ganador

ganador

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Pol Granch s’ha convertit en el vencedor de la tercera edició de ‘Factor X’ a Espanya, la primera a Telecinco. El cantant ha aconseguit imposar-se a la seva companya Elena Farga, que s’havia postulat com a favorita des de les audicions. No obstant, el jove, pertanyent al grup de la mentora Laura Pausini, ha aconseguit guanyar el contracte discogràfic amb Sony Music.

El seu camí per a la victòria no va ser fàcil, ja que Risto Mejide no va dubtar a donar-li la seva opinió després de la primera actuació: "Vull que m’agradis més del que m’agrades. Ara t’atreveixes més, però transmets molta angoixa i inseguretat a l’escenari". Per acabar, els finalistes van tornar a interpretar els temes que van cantar en les audicions, mostrant, així, els seus avenços.

Notícies relacionades

D’altra banda, Risto també va tenir paraules per a la que es va quedar a les portes del triomf, Elena Farga, que va defensar de les crítiques per ser catalogada com a favorita des d’un principi: “Ella no es mereix el vostre càstig”,va dir el publicista. A més, va llançar un dard a Xavi Martínez per “votar per interès” en la semifinal i deixar fora Poupie, una altra cantant del seu equip.

La gala va comptar, a més, amb les actuacions de Ruth Lorenzo, que ja va participar en un ‘Factor X’, el del Regne Unit el 2008. A més, el programa va rebre la visita internacional de James Arthur, guanyador del concurs britànic el 2012. Laura Pausini, jurat del talent de Telecinco, també va cantar un tema en directe, ‘Nuevo’, el segon single del seu últim disc, ‘Hazte sentir’.