'Look' sorprenent

El gran canvi de Miguel Ángel Silvestre: es tenyeix el cabell de verd al costat del seu nebot

L'actor ha aprofitat les seves vacances a Espanya per passar uns dies amb el petit.

miguel-ngel-silvestre

miguel-ngel-silvestre

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Miguel Ángel Silvestre ha demostrat ser un home de paraula. L’actor, que actualment resideix a Los Angeles, ha aprofitat els seus dies de vacances per posar rumb a Espanya i passar uns dies al costat de la seva família i amics. Una de les persones de què disfrutarà durant la seva estada al nostre país és el seu nebot, que li va fer una petició: volia que es fessin el mateix tall de cabell. 

Notícies relacionades

I dit i fet. El protagonista de 'Velvet' (Antena 3) i 'Sense8' (Netflix) ha deixat el seu ‘look’ en mans del petit, que ha elegit un to verd bastant atrevit amb el qual segur que no passaran desapercebuts. "Li vaig prometre al meu nebot que, quan arribés a Espanya, passaríem un dia junts. Oncle i nebot. Em va demanar que volia que ens tallessin el cabell de la mateixa manera", escriu Miguel Ángel a Instagram, on ha compartit una fotografia que mostra el resultat final. 

"Ha de ser radical i arriscat". Aquestes van ser les paraules del seu nebot, tal com assegura l’actor a la mateixa publicació. "¡Ell va triar el tall i el color! Té molt bon gust. ‘Fearless style’", afegeix Miguel Ángel. La seva companya a 'Velvet', Paula Echevarría, ha reaccionat al canvi d’imatge del seu amic amb unes paraules que l’aproven per complet. "¡M’encanta!", ha escrit en un comentari.