Troba el teu habitatge a barcelona

Vivendes xollo

El Black Friday arriba al sector immobiliari: més de 3.900 pisos i cases amb descomptes

1
Es llegeix en minuts

Un de cada quatre consumidors –el 24%– aprofitarà el Black Friday per avançar les compres nadalenques, segons les dades de l’associació empresarial de fabricants i distribuïdors Aecoc, una data que se celebra 24 hores després del tradicional Dia d’Acció de Gràcies nord-americà. Aquesta data se celebra sempre el quart dijous de novembre, per la qual cosa el Black Friday és el quart divendres de novembre. I aquest any té lloc el dia 25.

I cada vegada més, la data d’origen nord-americana s’estén com un símptoma del capitalisme per tot el món. Arribant, fins i tot, a sectors mai vistos, com l’immobiliari, que realitza el seu particular Black Friday amb descomptes de més del 60%.

Des de 2.200 euros

Notícies relacionades

Des dels 2.200 euros sense impostos que costa un pis a Burriana (Castelló) de 61,64 metres fins als més d’1,6 milions d’euros que costa un xalet de 338 metres quadrats i piscina al Port de Pollença, a les Balears. I així, fins a 3.910 pisos, xalets, apartaments i vivendes en general que poden trobar-se a la venda a gairebé totes les ciutats d’Espanya.

A la província de Barcelona, per exemple, l’oferta és de gairebé 160 immobles disponibles, tot i que cap es troba a la capital catalana. El més barat, un de 19.000 euros a Manresa i el més car, una casa de poble de gairebé un milió d’euros a Cardedeu.