Troba el teu habitatge a barcelona

Pisos i habitacions de lloguer a Barcelona, aquest és el rang de preus en què es mouen

La Ciutat Comtal compta amb una àmplia oferta en vivenda, en funció de les necessitats de cada inquilí

Pisos i habitacions de lloguer a Barcelona, aquest és el rang de preus en què es mouen
2
Es llegeix en minuts

Trobar pis de lloguer a Barcelona pot convertir-se en tota una aventura. El mateix passa si s’opta per una habitació de lloguer, més encara en plena pandèmia. Malgrat els obstacles, la Ciutat Comtal continua atraient i sumant habitants. Des de professionals que opten a interessants oportunitats laborals, fins a joves immersos en els seus estudis i en la seva formació. Per a tots ells, l’arribada a Barcelona ve acompanyada de la recerca de vivenda, en la qual Spotahome s’ha convertit en un company determinant. La seva àmplia cartera de pisos i habitacions de lloguer a Barcelona obre les portes de nombroses llars als seus futurs residents. 

Pisos a les zones més demandades de la ciutat, estudis ideals, apartaments amb totes les comoditats i habitacions d’allò més acollidores són algunes de les opcions de vivenda que ofereix Spotahome a Barcelona. En funció de les possibilitats de cadascú, el rang de preus de les habitacions i pisos de lloguer varia. Comproveu els immobles a què podeu optar per a la vostra futura vida a la ciutat, fent un cop d’ull a la següent selecció de pisos i habitacions de lloguer a Barcelona.

Habitació a Gràcia per 430 euros

Habitació a Gràcia per 430 eurosHabitació de lloguer en pis compartit. La vivenda compta amb 4 dormitoris, 2 banys, i saló-menjador amb cuina totalment equipada. L’immoble té un total de 120 m2.

Més informació i fotografies a habitació de lloguer a Barcelona.

Estudi al Raval per 473 euros

Estudi al Raval per 473 eurosAcollidor estudi amb sortida a una esplèndida terrassa. L’immoble comparteix cuina amb l’estudi contigu, però compta amb la seva pròpia nevera amb congelador.

Més informació i fotografies a estudi de lloguer a Barcelona.

Pis de 2 habitacions a l’Eixample per 950 euros

Pis de 2 habitacions a l’Eixample per 950 eurosBonic pis amb balcó a la Dreta de l’Eixample, al costat de la parada del metro. La vivenda compta amb 2 habitacions, 1 bany, cuina totalment equipada i saló.

Més informació i fotografies a pis de lloguer a Barcelona.

Pis de 3 habitacions a Sarrià per 1.390 euros

Notícies relacionades

Pis de 3 habitacions a Sarrià per 1.390 eurosLluminós pis de 3 habitacions, 1 bany, amb cuina equipada i saló menjador. Destaca la seva zona vidrada, ideal com a àrea d’estudi o treball.

Més informació i fotografies a pis de lloguer a Barcelona.