Solidaritat

L’Ajuntament de Viladecans dona quatre mil euros a la població afectada pels terratrèmols a Síria i Turquia

L’aportació econòmica ha anat dirigida a l’entitat Creu Roja, que té una forta presència sobre el terreny a través de la Mitja Lluna Roja Turca i la Mitja Lluna Siriana

L’Ajuntament de Viladecans dona quatre mil euros a la població afectada pels terratrèmols a Síria i Turquia

ayuntamiento de viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Viladecans (Baix Llobregat) ha ofert el seu suport públicament a la població de Síria i Turquia davant la catàstrofe humanitària produïda pels terratrèmols que van sacsejar aquesta part del món el 6 de febrer. D’aquesta manera, el consistori local ha decidit fer una aportació de quatre mil euros a Creu Roja, entitat que té una forta presencial sobre el terreny a través de la Mitja Lluna Roja Turca i la Mitja Lluna Siriana.

Després de la primera actuació centrada en el rescat de víctimes del sisme (que ha deixat desenes de milers de morts), s’ha obert una altra etapa d’emergència, ja que milers de persones s’han quedat sense llar en ple hivern, la zona pateix una epidèmia de còlera i les autoritats temen que el nombre de víctimes continuï augmentant.

Notícies relacionades

El consistori local també ha animat que els ciutadans que puguin i vulguin ajudar-hi ho facin a través de diferents entitats.

Llegeix totes les notícies de Viladecans a EL PERIÓDICO Viladecans