On Catalunya

Acció Platges Met

Les platges metropolitanes acullen una jornada lúdica de sensibilització de l’entorn

Es tracta d’una jornada participativa simultània a les platges de Castelldefels, Gavà, Viladecans, el Prat de Llobregat, Barcelona, Sant Adrià de Besòs, Badalona i Montgat

Les platges metropolitanes acullen una jornada lúdica de sensibilització de l’entorn

ayuntamiento viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest diumenge, 23 d’octubre, les platges metropolitanes de Barcelona acolliran la iniciativa Acció Platges Met, un cicle d’activitats a l’espai públic amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania de l’ecosistema de les seves platges.

En aquesta jornada participativa conjunta i simultània a les platges de Castelldefels, Gavà, Viladecans, el Prat de Llobregat, Barcelona, Sant Adrià de Besòs, Badalona i Montgat es portaran a terme accions populars i activitats de millora i sensibilització respecte a aquests ecosistemes, com ara plantacions i observacions de la biodiversitat.

Gavà, Viladecans i Castelldefels acolliran d’11.30 a 13.30 h una activitat relacionada amb les dunes del territori, que formen part de l’ecosistema protegit del delta del Llobregat. El Prat de Llobregat tindrà, de 10 a 12 h, una activitat sota el títol ‘Hem trobat un niu tortuga!’; Barcelona, de 10 a 14 h, acollirà la festa de clausura del Centre de la Platja; a Sant Adrià de Besòs, d’11.30 a 13.30, tindrà lloc la plantació popular a la platja del Fòrum; a Badalona es frà una activitat de 10.30 a 13 h per explorar la seva platja, i finalment, Montgat acollirà una activitat sota el títol ‘Litoral, mar i aire’.

Notícies relacionades

És una acció organitzada des de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, i ja es pot consultar tota la programació en la seva pàgina web.

Més notícies del Baix Llobregat  a l’edició local d’EL PERIÓDICO