Innovació

The Viladecans Style Outlets crea uns premis per posar en valor la investigació en matèria de salut

Els premis estan enfocats que participin els professionals dels dispositius assistencials de Viladecans

The Viladecans Style Outlets crea uns premis per posar en valor la investigació en matèria de salut

ayuntamiento de viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

The Viladecans Style Outlets ha presentat aquesta setmana la primera convocatòria de ‘Premi a la investigació i innovació en salut Viladecans The Style Outlets’. Aquesta convocatòria té per objectiu impulsar projectes d’innovació i investigació amb impacte en la ciutadania, perquè puguin implementar-se en els dispositius assistencials de Viladecans (Baix Llobregat) l’any vinent.

Els premis estan enfocats que participin els professionals dels dispositius assistencials de Viladecans, en una convocatòria activa des d’aquest dimarts fins al 25 de novembre. La millor proposta assistencial estarà guardonada amb 8.000 euros. Per seleccionar el guanyador, totes les propostes seran valorades per un comitè, format per tres professionals de les àrees d’innovació i salut.

María Jesús Montesinos, gerent de l’outlet, ha explicat que, «en els últims anys s’ha fet cada vegada més evident la importància de la investigació per a la salut i des de Viladecans The Style Outlets, hem pensat en aquests premis com una bona manera de contribuir amb la nostra comunitat, el nostre municipi i impactar positivament en la ciutadania i, per fer-ho, hem comptat amb l’assessorament de l’hospital de Viladecans».

Per la seva banda, l’alcalde del municipi, Carles Ruiz, ha destacat l’impuls de la innovació a la ciutat, que ha assegurat que és «una prioritat a Viladecans».

Notícies relacionades

La primera edició d’aquest premi, en què col·laboren l’Ajuntament Viladecans, l’Hospital de Viladecans i la Fundació Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) s’emmarca en l’estratègia de Responsabilitat Social Corporativa de Neinver, l’empresa gestora de l’outlet

Llegeix totes les notícies de Viladecans a EL PERIÓDICO Viladecans

Temes:

+Salut