Del 30 de setembre al 2 d’octubre

La Catalunya Open Softball Cup es jugarà a Viladecans, Gavà i Sant Boi

En el campionat jugaran set equips nacionals que lluitaran per emportar-se el trofeu

La Catalunya Open Softball Cup es jugarà a Viladecans, Gavà i Sant Boi

ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Federació Catalana de Beisbol i Softbol ha anunciat els horaris i les seus on es disputarà la Catalunya Open Softball Cup d’aquest any, que aplegarà set equips nacionals. La competició tindrà lloc del 30 de setembre al 2 d’octubre, al camp municipal de Beisbol i Softbol de Viladecans, al camp de Can Torelló de Gavà i al Camp Antonio Hervás de Sant Boi de Llobregat.

La Federació ja ha publicat els grups participants i el calendari amb els partits. En el grup A hi ha els Audaces Tenerife, el CBS Sant Boi White, el CB Viladecans i el Fènix Valencia. D’altra banda, en el grup B s’enfrontaran els Pirates de València, el CBS Sant Boi Blue i el CBS Gavà.

La final del campionat tindrà lloc el dia 2 d’octubre a les 11 hores al camp municipal de Viladecans, que aquest estiu ha sigut renovat i on també es van disputar partits de l’Europeu de Softbol femení.

Diferents tornejos durant el mes d’octubre

La Federació també ha anunciat diferents tornejos que tindran lloc durant el mes d’octubre. Del 14 al 16 d’octubre tindrà lloc la Catalunya Baseball Cup, dividida en tres categories i tres tornejos: U12 Baseball –Torneig Pedro García & 4 Estrelles–, U16 Baseball-Torneig Internacional Vila de Gavà– i U23 Baseball –Torneig City of Viladecans–.

Durant aquests dies els tornejos comptaran amb la participació d’equips francesos, italians, anglesos, txecs, alemanys i suecs.

Notícies relacionades

I del 26 al 29 d’ocubre, es tornarà a fer l’European Masters Cup +40, que es disputarà als camps de Sant Boi i Viladecans.

Més notícies de Sant BoiViladecans i Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO