Cultura

Juan Diego Botto i Judit Neddermann, entre els plats forts de la nova programació de l’Atrium de Viladecans

  • Comptarà amb més de 40 espectacles que van des de gener al maig del 2022

  • Per primera vegada des del març del 2020, l’aforament serà del 100%

Juan Diego Botto i Judit Neddermann, entre els plats forts de la nova programació de l’Atrium de Viladecans
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Atrium de Viladecans (Baix Llobregat) ha presentat la nova programació de gener al maig del 2022, uns 41 espectacles programats que ja es troba a la venda.

La nova temporada inclou una selecció de propostes molt variades, amb diferents gèneres i formats de la mà de noms reconeguts de l’escena i figures emergents.

L’inici de la temporada el marcarà el segon cap de setmana de gener, el 15 de gener, i ho farà amb l’obra teatral ‘Una noche sin luna’, amb Juan Diego Botto i direcció de Sergio Peris-Mencheta.

No serà l’única obra de teatre dins de la programació, ja que podrà disfrutar d’obres com ‘El abrazo’, amb María Galiana, ‘A vueltas con Lorca’ protagonitzada per Carmelo Gómez, i les comèdies ‘Les irresponsables’, dirigida per Sílvia Munt i escrita per Javier Dualte.

També hi haurà monòlegs com ‘Ante todo mucha calma’ de José Corbacho i Carles Sanz.

Música, musicals i òpera

Quant a música, en la programació hi ha noms com el de la catalana Judit Nedderman, Els Pets i Café Quijano.

A part d’aquests noms, la Sala Petita acollirà Gessamí Boada, la veu de Cara Gispert i la Big Band del Black Music Festival tocant cançons de Red Hot Chili Peppers, entre d’altres.

Atrium comptarà també amb musicals com ‘Me paso el día bailando’ o ‘The Fully Monty’ o òpera de la mà de la Fundació Òpera a Catalunya i l’Orquestra Simfònica del Vallès que portaran a l’escenari l’obra de Verdi ‘Rigoletto’.

Aforament complet

La programació de gener a maig del 2022 surt a la venda per primera vegada des del març del 2020 amb l’aforament complet al 100% de capacitat.

Notícies relacionades

Això sí, les mesures higièniques de seguretat contra la Covid-19 continuaran mantenint-se vigents.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Viladecans