Espectacles

El Teatre Atrium de Viladecans presenta la programació per a aquesta tardor

Les noves tarifes T-Atrium permetran un accés als espectacles ‘a la carta’

El Teatre Atrium de Viladecans presenta la programació per a aquesta tardor

Ayuntamiento de Viladecans

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

La nova programació d’Atrium Viladecans (Baix Llobregat), per als mesos de setembre a desembre del 2021, ja està en marxa. Com és habitual, les dues sales oferiran un ampli ventall de propostes per a tots els gustos, a més d’algunes novetats de cara a la nova temporada, com les tarifes T-Atrium, per facilitar un accés ‘a la carta’ als espectacles programats.

Amb gairebé tot el mes de setembre reservat a la creació local, amb sis propostes exclusives de companyies de la ciutat, la nova programació s’iniciarà el 25 de setembre amb una de les funcions més destacades de la temporada, de la mà de La Perla 29, la producció Canto jo i la muntanya balla arriba a l’auditori de Viladecans precedida d’un rotund èxit a la cartellera barcelonina.

Teatre

Aquesta proposta donarà inici a una temporada en què es podrà disfrutar de gran teatre, amb apostes pel teatre-documental de 23-F, anatomia d’un instant, dirigida per Àlex Rigola; la comèdia, amb 53 diumenges, protagonitzada per Pere Arquillué, o l’aclamada visió de la vida d’un llinatge teatral com és Travy, d’Oriol Pla. La Sala Petita completarà aquesta programació amb una aposta per diferents visions i llenguatges escènics, com Una galàxia de cuques de llum, Accions de resistència, Me, El pequeño poni, Iaia, La segona Eva o 200.000 dones.

Concerts

Quant a la programació musical, destaca la presència del violinista Ara Malikian, que el 5 de novembre presentarà Le petit garage acompanyat d’un pianista, en una proposta intimista i emocional. El cantautor Marwan o la pianista Clara Peya també portaran els seus espectacles al teatre de la ciutat, amb El viejo boxeador i Perifèria, respectivament.

També es podrà disfrutar de Nando Picó i el seu Smooth Ride, una proposta de jazz suau i ‘lounge’, i Dani Nel·lo ens traslladarà al jazz-noir i la ficció policial, amb la celebració dels deu anys del seu espectacle ‘Noir’.

Un altre aniversari que se celebrarà a Atrium Viladecans serà el d’una de les grans pel·lícules musicals de culte, que aquest any fa 30 anys: The Commitments. Andrew Strong, cantant i actor protagonista de la pel·lícula, encapçalarà l’espectacle. A més, abans del concert es podrà assistir a una projecció de la pel·lícula.

Per tancar aquesta programació, torna a Viladecans el Ballet Nacional Rus, amb la seva versió d’El trencanous, una visita que s’ha transformat en la millor celebració nadalenca a l’escenari de la ciutat.

Com és habitual, la programació d’Atrium Viladecans compta amb una selecció d’espectacles per a tota la família, en què destaca la música de Xiula i una nova col·laboració amb el festival El Més Petit de Tots, i les projeccions del Documental del mes, l’últim dijous de cada mes.

Noves tarifes

La nova temporada 2021-2022 presenta una novetat molt atractiva amb les noves tarifes, que permetran l’accés del públic a la programació ‘a la carta’: les T-Atrium. Amb quatre modalitats i preus diferents, T-Atrium 10, T-Atrium 4, T-Atrium 2 i la T-Atrium Familiar, aquestes tarifes permeten comprar-les ara i utilitzar-les a tall de tarifa plana durant un any des de la data de la compra. D’aquesta manera, l’accés a la programació resulta més còmode i flexible, a més d’aconseguir preus avantatjosos.

Aforament limitat

Notícies relacionades

La programació de setembre-desembre del 2021 ha sortit a la venda amb uns aforaments limitats al 70 %, i totes les mesures higièniques de seguretat contra el coronavirus. Tots els possibles canvis es gestionaran a través del servei de taquilla del teatre, que durant els anys 2020 i 2021 ha gestionat satisfactòriament la devolució de fins a 9.000 entrades.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO